Heti mozipremierek – Egyesült Államok 39. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 39. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban október 5-én.

Venom (2018)
Amikor Eddie Brock különös erők birtokába kerül, akkor kiszabadítja alteregóját, a Venomot, hogy megmentse az életét.

A Star Is Born (2018)
Egy zenész segít egy fiatal énekesnőnek, hogy híressé váljon, azonban őt a kora és az alkoholizmusa borzalmas spirálba taszítja.

The Hate U Give (2018)
Starr szemtanújává válik, hogy gyerekkori legjobb barátját, Khalilt meggyilkolja egy rendőrtiszt. Ezután a társadalom nyomása alá kerül, meg kell találnia a saját hangját, hogy kiálljon azért, amit helyesnek talál.

The Happy Prince (2018)
Oscar Wilde utolsó napjainak elmesélése, aki saját bukását ironikus távolságból szemléli.

Over the Limit (2017)
Közeli portré a világ egyik leghíresebb tornászáról, Margarita Mamunról, akinek mentális törékenységét kell félretennie, hogy részt vegyen az Olimpián.

Heavy Trip (2017)
Turo megpróbálja legyőzni a félelmeimet, hogy a legismeretlenebb heavy metál banda élére álljon Finnországban, hogy együtt játszanak Norvégia legmenőbb fesztiválján.

Loving Pablo (2017)
Egy újságíró közelebbi kapcsolatba kerül a leghíresebb droglorddal, Pablo Escobarral.

Shine (2017)
Két testvér Dél-Amerikából elindul New Yorkba, hogy az utcán salsázannak, de egy tragédia elsodorja őket egymástól, hogy később újra egymásra találjanak.

Studio 54 (2018)
A Studio 54 bemutatja a hetvenes évek hedonizmusának epicentrumát, egy éjszakai klubot, amely az egész korszakra jellemző volt.

Stavisky… (1974)
Az ellenállhatatlan vonzerő és tehetség segít Serge Alexandre-nek, avagy Staviskynek, hogy a harmincas években a francia politikai elit egyik legbefolyásosabb embere legyen a harmincas években.

Chasing the Blues (2017)
Két ellenséges lemezgyűjtő meg akarnak szerezni egy idős asszonytól egy ritka, de elátkozott harmincas évekbeli blueslemezt.

Ez is tetszeni fog...