Heti mozipremierek - Egyesült Államok 46. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 46. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban november tizenhetedikén.

Justice League (2017)
Bruce Wayne úgy dönt, hogy segít szövetségesének Diana Prince-nek, hogy szembenézzenek egy sokkal nagyobb ellenséggel.

Wonder (2017)
A Wonderben megismerhetjük August Pullman szívet melengető történetét, a fiúét, aki eldeformált arccal kezdi meg az ötödik osztályt, életében először belépve kortársai közé.https://www.youtube.com/watch?v=ngiK1gQKgK8The Star (2017)
Egy kicsi, ám annál bátrabb szamár és állatbarátai lesznek a meg nem énekelt hősei az első karácsonynak.

Roman J. Israel, Esq. (2017)
Roman Israel határozott védőügyvéd, akinek élete a feje tetejére áll, így a krízis előtt megoldásokat kell találnia a problémáira.

Mudbound (2017)
Két férfi a Mississippi államba tér haza a második világháború frontjáról, azonban nehezen találják a helyüket a borzalmas események után.

Big Sonia (2016)
Ebben a dokumentumfilmben Sonia Warshawski történetét ismerhetjük meg, a 91 éves bolttulajdonost, akit harminc éve a tulajdonosa szabászatának. Sonai a filmben beszél az életéről, a holokausztról, egy generációról, akinek fel kellett gyógyulnia a traumából.

Almost Friends (2016)
Charlie a húszas évei közepén jár, de továbbra is otthon él anyjával és mostohaapjával, de beleszeret egy fiatal nőbe, akinek komoly barátja van.

The Crime of Monsieur Lange (1936)
A klasszikus 1936-os film újra megelevenedik a filmvásznon.

Mr. Roosevelt (2017)
Miután egyik szerette beteg lesz, a komikus, Emily Martin hazatér Austinba. Rendeznie kell a múltját, amíg exével és annak új barátnőjével lakik együtt.

Ez is tetszeni fog...