Heti mozipremierek - Egyesült Államok 5. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 5. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban január huszonötödikén.

Serenity (2019)

Egy halászhajó kapitányának homályba veszett múltja visszatér, hogy kísértse őt, amikor volt felesége is megkeresi, hogy segítsen neki, akkor teljesen új fényben látja meg az életét.

The Kid Who Would Be King (2019)

Egy csapat gyerek kalandra indul a középkor veszélyes földjeire.

The Invisibles (2019)

1943-ban 1700 zsidónak sikerült túlélnie Berlinben a második világháborút. Az Invisibles azoknak a történetét dolgozza fel, akiknek sikerült elrejtőznie mindenki elől.

Never Look Away (2018)

A német művésznek, Kurt Barnertnek sikerült elmenekülnie Kelet-Németországból, és most Nyugat-Németországban él, de túlzottan meggyötörte a nácik elnyomása alatt töltött gyermekkora.

The Final Wish (2019)

Édesapja halála után, Aaron visszatér gyász-sújtotta édesanyjához, hogy segítsen és szembesüljön a múltjával. Azonban az apja holmijai között talál egy fura tárgyat, ami több, mint aminek tűnik.

In Like Flynn (2019)

Ebben felismerhetjük Flynn korai életét Ausztráliában, még mielőtt nemzetközi sztárrá vált volna. Ezekben a napokban kalandozó, ópiumcsempész, szerencsejátékos, utcai harcos és nőcsábász is volt.

Jihadists (2016)

Ebben a dokumentumfilmben François Margolin és Lemine Ould Salem feltár számunkra pár radikális dzsihádistát, és bemutatják eszméiket.

Bricked (2018)

Egy végzős középiskolás családi zűrzavarban találja magát, miközben ő maga bipoláris zavarral küzd.

Ez is tetszeni fog...