Heti mozipremierek - Magyarország - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország

Heti mozipremierek Magyarországon november ötödikén.

Anyám és más futóbolondok a családból (2015)
Ebben a moziban négy generáció sorsát követhetjük nyomon az 1900-as évek elejétől a 2000-es évekig. A főhősnő, Anya kilencven négy évig élt és huszonhétszer költözik élete során. Férjét és lányát folyamatosan magával vonszolja, miközben a történelem viszontagságait is át kell élniük.

A lecke (Urok, 2014)
Egy kicsi bolgár városban egy fiatal tanár egy tolvajt keres az osztályában, hogy megtanítsa neki a leckét jóról és rosszról. De amikor ő maga kér uzsorásoktól kölcsönt, akkor már nehezebben választja el a jót a rossztól.

A kis herceg (The Little Prince, 2015)
Ebben az animációs filmben egy kislányt ismerhetünk meg, akit édesanyja a felnőtt életre készít. Azonban a menetrendet megzavarja egy különös szomszéd, egy pilóta, aki egy különös világot mutat meg a kislánynak, amellyel a kis herceg ismertette meg évekkel ezelőtt.

Miért én? (De ce eu?, 2015)
A fiatal ügyész két tűz közé kerül, amikor egy idősebb kollégáját vádolják meg korrupcióval. Választania kell a karrierje és az igazság között.

oo7 Spectre – A fantom visszatér (Spectre, 2015)
Bond magánakcióba kezd Mexikóvárosban, amikor titkos üzenetet kap. Sorsa hamarosan Rómába sodorja, ahol megismerkedik a gyönyörű Lucia Sciarrával, és megismeri egy titokzatos szervezet, a Spectre létezését.

Ez is tetszeni fog...