HéTVégi Hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi

Gotham_mrfreeze

Régen volt HéTVégi Hírnasi, most újra van. Ezen a héten, a korábbi cikkekhez hasonlóan, vegyesen lesz mindenféle tévés hír, videókkal, képekkel.

A fő képen látható úriember lesz Mr Freeze, magyarul Mr. Fagy a Gothamben.

Mivel a képregények manapság nagyon menők, így ezen a vonalon van még több is. Az egyik, hogy a kaszált Constantine sorozat (a filmet tuti ismeritek) crossoverezni fog az Arrow-val.

A Jessica Jones című szintén képregényes szuperhősös sorozat, ami iszonyatosan ígéretesnek látszik, kapott egy előzetest. A sorozat egyébként egy olyan természetfeletti erőkkel rendelkező nőről szó, aki már nem akar szuperhősködni, csak a magánnyomozói irodáját vezetni.

Előzeteseknél maradva, íme végre egy normális előzetes az X-aktákhoz. Türü-rürü-rűrű

Még mindig videó, de már nem előzetes, és nem annyira sötét, hanem inkább viccese. A Z Nation-ben (B kategóriás zombis sorozat) feltűnt George R. R. Martin, tudjátok a Trónok harca könyvek  írója. (Tudom, hogy nem ez a címe, de ha azt mondom, hogy Jég és a tűz dala az emberek többségének fingja sincs, hogy miről beszélek, pont mint a csávónak a videóban.)

Ha meg már poénok, akkor ne maradjon ki a bakivideó a hogyan ússzunk meg egy Gyilkosságot stábjától. Maga a sorozat, ugye alapból nem csupa móka és kacagás, amit már a címéből is sejthetek, de itt láthatjuk, hogy a színészek elég jól érzik magukat forgatás közben.

 

A cikk végére pedig nem maradt más, mint az aktuális kaszák és berendelések.

A Gilmore Girls, magyarul Szívek szállodája néven futott sorozatból a Netlix legyárt egy négy részes évadot. Igazából négy összefüggő filmről van szó, ugyanis egyenként másfél órásak lesznek. A cuki duci szakácsnőn kívül, pedig úgy tűnik mindenki belemegy. A filmek  a mai időben fognak játszódni, de ez logikus is, hiszen a színészek öregedését valamivel meg kell magyarázni. Aki szerette sorozatot, vagy szereti a feelgood sorozatokat, filmeket, annak ez kötelező lesz.

A Starz csatorna az Ash vs Evil Dead második évadát még a sorozat első részének a premierje előtt megrendelték. A CBS pedig a Limitless című sorozatból kér egy egész évadot.

Mára ennyi, a következő hírnasi adagotokat következő pénteken kapjátok.

Ez is tetszeni fog...