HéTVégi Hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi

Régen volt HéTVégi Hírnasi, ezt most viszont telenyomom képpel és videókkal. Van benne minden, amitől egy jóravaló sorozatrajongó a gatyájába élvez!

Ebben az HBO év végi promó videóban van pár kép a Trónok Harca következő évadából. Aki nem kíváncsi az egész videóra, az tekerjen 2:14-re.

Ez meg a kedvenc hidegháborús kémsorozatunk következő évadának a kedvcsinálója. Konkrétumot nem látni belőle, de attól még király cucc.

A tini-akció csatorna cseppet sem tinis sci-fi sorozat harmadik évadának az előzetese jöhet? Naná, hogy jöhet! A The 100 évadzárójának a cliffhengerére egyébként emlékeztek még?

A következő előzetest pedig először nézzétek meg, majd utána tekerjetek lejjebb. Nagy meglepetésben lesz részetek.

 

 

 

Ha hiszitek, ha nem, ez bizony magyar alkotás. A címe Stone in the River, magyarul pedig a Szérum névre hallgat. A főszereplői Pető Kata, Kálid Artúr, és Czukor Balázs. Igaz egy amcsi cég készíti, de itthon is adják a 8 részes misztikus minisorozatot itthon is adják. December 21 és 30 között este fél 11-kor láthatjátok majd a részeket az RTL II csatornán.

Berendelések:

A Showtime kér még egy Homelandet, a Fox pedig még egy Wayward Pines évadot.

wayward_pines

A hírnasi végére pedig egy hír, amit nem tudok hova tenni. Ez a nő megharapta Norman Reedust, a The Walking Dead egyik főszereplőjét, majd bocsánatot kért emiatt. WTF!?

walking-dead-fan-bites

Ez is tetszeni fog...