HéTVégi hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi hírnasi

Heti tévés híradagunkat olvashatják. Érdekességekért kéretik kattintani!

A PBS kitűzte a Downton Abbey utolsó évadjának premierdátumát szombaton, a Television Critics Association nyári sajtókörútjának keretében. Dobpergés, a dátum: 2016. január 3. Dan Stevens igazán sajnálhatja, hogy ilyen hamar kilépett a sorozatból, hiszen már alig emlékszünk Matthew Crowleyra.

Rég volt, hogy Bryan Cranston állandó szereplője volt egy sorozatnak, de végre véget érnek az ínséges idők, hála az Amazon Sneaky Pete pilotjának. A pilotot David Shore írta, és Cranston, azon kívül, hogy az egyik vendég főszereplője, a producere is a drámának. A sztori szerint a főszereplő, Giovanni Ribisi, a nemrég szabadult elítélt magára ölti egy cellatársának személyazonosságát annak érdekében, hogy elkerüljön egy férfit, Cranstont, akinek pénzzel tartozik. A sorozat eredetileg a CBS-en futott volna, de nem kellett nekik, így az Amazon vette át. Amennyiben a pilot sikeres lesz, az Amazon ígérete szerint elkészül a sorozat.

Megérkezett a The Leftovers második évadjának trailere is, ami mélyebben betekintést enged az évad várható eseményeibe. A trailerből ítélve a texasi Miracle jó hely lehet, persze nem mindenkinek. A sorozat érezhetően sokat fejlődött az első évad után, már a trailer is teljesen más élményt nyújt. A plot is nagyon egyszerű: a Garveyk megérkeznek a városba, és csomó rossz dolog történik.

Keiynan Lonsdale megkapta Wally West/Kid Flash szerepét a népszerű The Flashben. Lonsdale ezen a télen fog feltűnni a sorozat második évadában. Arról még nincsenek információk, hogy Kid Flash szerepelni fog-e a DC’s Legends of Tomorrowban, az Arrow/Flash spin-offban, ami majd a midseason tájékán kerül adásba. A The Flash második évada október 6-án kezdődik.

kid flash

 

A Prison Break hivatalosan is visszatér a Fox csatornára, Wentworth Millerrel egyetemben, aki újra Michael Scofield bőrébe bújik majd, annak ellenére is, hogy a 2009-ben, a sorozat vége után kiadott Prison Break: The Final Break című videóban meghalt a karakter. A Fox fejesei, Dana Walden és Gary Newman azt nyilatkozták, hogy a 10 epizódos évad az eredeti sequele, és nem fogja figyelmen kívül hagyni a 2009-es film eseményeit. Igaz ez pont ellentmond Michael feltámasztásának, talán csak flashbackekben láthatjuk majd. Wentworth Millerrel mellett egyébként még visszahozzák a tesóját is, akit Dominic Purcell játszott, és még számtalan “ikonikus karakter” vissza fog köszönni.

Azt meg már korábban is tudtuk, hogy a Fox csatorna egy másik híres sorozat, az X -aktákat is feléleszt, viszont azt csak most tudtuk meg, hogy csupán egy minisorozat lesz belőle 6 résszel.

A végére egy elég szaftos pletykát hagytunk. Frank Darabont a The Walkind Dead ex-showrunnerje ismét pereli a sorozatot gyártó stúdiót, mert úgy véli, hogy a Fear the Walking Dead miatt szintén járna neki még némi lóvé, plusz még mindig nem elégedett azzal az összeggel amit az eredeti sorozatért kapott.

Ez is tetszeni fog...