HéTVégi Hírnasi - kaszák, újoncok, és visszatérők - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi – kaszák, újoncok, és visszatérők

bloodline_poster

Régen volt tévés hírnasi, de mivel most izgalmas tévés időszak van és sok jó videót tudunk mutatni, újból jelentkezünk vele. A képet majd a cikk végén értitek meg.

Először nézzük a kaszált sorozatokat.

ABC: Agent Carter, Blood & Oil, Castle,  Galavant, Nashville, Of Kings and Prophets, The Family, The Muppets, Wicked City

CBS: Angel From Hell, CSI: Cyber

CW: Containment

FOX: Bordertown, Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life, Grandfathered, Minority Report, Second Chance, The Grinder

NBC: The Player, Truth Be Told

Külön érdekesség, hogy a Supergirl-t a CBS kaszálta, a CW pedig második évadot rendelt belőle, azaz gyakorlatilag csak költözéstél át a műsor. Ilyen nem túl gyakran történik.

A keserű leves után viszont jöjjenek a finomságok.

A FOX csatornán az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy igaz csak nálunk újonc, de a szinkronos előzetese üt mint Tyson. Képzavar? Nem baj, a poén akkor is ül.

Abszolút újonc a The Night Shift, ami kőkemény NBC-s dráma lesz. Az elején a vicceskedés ne zavarjon meg senkit, ez nem egy móka és kacagás Dokik csak éjjel sorozat lesz.

A Graves egy politika komédia lesz az Epixen, ami egy 2009-ben indult TV hálózat.

Végül, de nem utolsó sorban, sőt a felhozatalból ezt tartom az egyik legjobbnak, mert bár a Berlin Station története, miszerint egy új CIA ügynök Berlinbe érkezik kiszivárgott információk után kutatni majdnem olyan mint a Homeland előző évada volt, de az előzetes alapján azt mondanám, hogy ez valamivel pörgősebbés feszültebb lesz mint a már ismert kémdráma.

A cikk végére pedig nem maradt más, mint a visszatérőkről beszélni. Hozzájuk két videót mutatunk. Az egyik a Pretty Little Liars hetedik évadának a promója. tudom sokan nagyon csajos sorozatnak tartják, na nekik üzenném, hogy ez az a videó amit látniuk kell, ahhoz, hogy kedvet kapjanak hozzá. A másik pedig nem más mint a Bloodline Netlfixes sorozat második szezonjának az előzetese. Azoknak akik nem ismernék a sorozatot csak annyit említenék, hogy egy iszonyatosan komor keveréke a drámának és a thrillernek.

A hétvégére most ennyi tévés nasi jutott. Jövő pénteken reméljük ismét lesz mivel jelentkeznünk.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] múltheti Hírnasiban már pedzegetem egy NBC-s és Két EPIX-es új sorozatot. Nem véletlenül, mert Upfronts volt, […]