HéTVégi Hírnasi - Upfronts 2016 ABC, Fox - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi – Upfronts 2016 ABC, Fox

A tegnapi Hírnasiban olvashattátok, milyen új sorozatokkal fog jelentkezni a CW, CBS és NBC csatorna, most pedig vegyük szemügyre az ABC, Fox és MTV kínálatát.

ABC

Downward Dog

A sorozat egy kutya szemén keresztül mutatja be a gazdi-kutya kapcsolatot és a modern, rohanó életformát. Természetesen végigkommentálja az eseményeket. Tuti kasza.

Conviction

Egy tehetséges fiatal (drogfüggő) ügyész útját követi a sorozat, aki valószínűleg tévesen megvádolt elítélteket próbál kiszabadítani. Hayley Atwell hamar visszatért.

Designated Survivor

9/11 után ez az legnagyobb katasztrófa, ami az Egyesült Államokat éri. Az elnök, és az alatta lévő összes jelölt, aki betölthetné a posztot, meghal a támadásban, így Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) veszi át az elnöki széket. Nem való a szerepbe, de biztos happy end lesz a vége.

Notorious

Egy ügyvéd és egy televíziós producer kapcsolatát mutatja be, ahogy közös erővel megpróbálják befolyásolni a médiát, igazságszolgáltatást, és végül egymást is.

Time After Time

A sorozat a fiatal H. G. Wellsről szól, aki miután megépítette az időgépét, meg kell hogy mentse a világot a rosszfiúktól. Nyilván.

Still Star-Crossed

Melinda Taub azonos című regénye alapján készült a sorozat, ami miatt már elég sokan várják az indulást. A történet valahol a Rómeó és Júlia végén kezdődik, szóval Shakespeare-re és egy kis szappanoperára is számíthatunk majd tőle. A sztori Benvolio, Rómeó unokatestvére, Rosaline, Júlia unokatestvére és Rómeó előző kiszemeltje, valamint Escalus útját követi. Egy szerelmi háromszög a minimum.

Speechless

A sorozat egy család küzdelmeiről szól, akik mindent megpróbálnak megadni sérült gyermeküknek. Anyu intéz mindent persze.

American Housewife

Keddenként jön majd a nem tipikus anyuka az agyatlan kertvárosi feleségek között. Van benne poénfaktor rendesen, és úgy látszik, ki is használják.

Imaginary Mary

Most kapaszkodjatok meg. Az a sztori, hogy egy felnőtt nőnek a képzeletbeli barátja a számára még valós, és közben randizik egy apukával. Hát oké.

Fox

Lethal Weapon

Volt abban valami, amit az előző cikkben írtunk. A ’90-es évek elég durván visszaköszön, mert bizony ez a Halálos fegyver, az a Halálos fegyver. Milyen eredetiek már a srácok!

The Exorcist

Igen, Az ördögűző, a tévébe az eredetiség meg már csak halni jár.

Son of Zorn

Egy fantasy világban élő harcos figura megpróbál beilleszkedni a modern nagyvárosi életbe. Oké, ez kivételesen vicces lesz, és még ilyet még tényleg nem nagyon láttunk.

The Rocky Horror Picture Show

Az eredeti Rocky Horror remake-je. Nem tudom, kell-e.

Pitch

Az első női baseballos életéről szóló dráma. Ehhez nem tudunk mit hozzáfűzni. A feministáknak tuti bejön majd.

Prison Break

A holtaiból felélesztett sorozat története a közel-keleten játszódik majd. A kérdés csupán az, hogy van e értelme egy már elkaszált sorozatot folytatni.

APB

Egy milliomos gyakorlatilag megvásárol egy rendőrőrsöt, hogy a környéken eluralkodott bűnözést visszaszorítsa modern kütyükkel, fegyverekkel és kocsikkal. Átlagos krimisorozat lesz belőle.

Shots Fired

Krimisorozat amiben a rasszizmus a fő téma. ki mondta, hogy egy jó sorozathoz agyoncsavart alaptörténet kell?

The Mick

Egy kisstílű csaló kénytelen a gazdag nővére kölkeire vigyázni, mert őt lecsukták. Ez még akár jó is lehet, legalábbis az előzetes volt ahol elmosolyodtunk.

Making History

Vígjátéksorozat az időutazásról. Kell ennél több ahhoz, hogy megnézd?

Star

három énekesnő története a csúcsra vezető útról. Már leírni is unalmas.

24: Legacy

A 24 sorozat folytatása, csak most nem Jack Baur a főhős. Iszonyatosan izzadtságszagú.

 

Ez is tetszeni fog...