HéTVégi Hírnasi - Upfronts 2016 CW, CBS, NBC - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi – Upfronts 2016 CW, CBS, NBC

upfronts-2016-20160519

A múltheti Hírnasiban már pedzegettem egy NBC-s és Két EPIX-es új sorozatot. Nem véletlenül, mert Upfronts volt, azaz az új sorozatok, tévés műsorok berendelésének az ideje. Mivel rengeteg új sorozat lesz, ezért két részletben olvashatjátok a megjelenéseket csatornákra bontva. Ebben a cikkben a CW, a CBS és az NBC többi új sorozatáról olvashattok.

CW:

Mivel csak két sorozatukat kaszálták (Containment és Beauty and the Beast), sőt még egyet át  is vettek a CBS-től, ezért ők most csak 3 újonccal jelentkeznek.

Frequency:

A 2000-ben készült misztikus időutazós sci-fi film feldolgozása, csak ebben nem egy tűzoltó férfi, hanem egy rendőrnő fog az apjával rádión keresztül beszélgetni.

No Tomorrow:

Egy romantikus vígjáték, amiben egy nyomi nőcske megismerkedik egy laza csávóval, aki azt állítja, hogy 8 hónap múlva elpusztul a világ, ezért úgy él mintha nem lenne holnap, lásd a címet, majd a csaj is csatlakozik hozzá.

Riverdale:

Ez a képregény adaptáció csak tavasszal jön majd, de eszméletlenül várós. Frissítés: Sajnos mivel még készülőben van, full sötétben tartanak minket, ezért még a kiszivárgott előzetest is lekapták a netről.

riverdale

CBS:

Ők híresen a CW ellentéte. Míg az előző tini csatornának van titulálva, addig ők a nyugger műsorok királyai. Ez pedig a mostani 8 újoncból is látszik.

The Great Indoors:

Egy igazi macsó, túrázó újságíró visszakényszerül az irodába, ahol kénytelen az új fiatal társaságba beilleszkedni. Egész érdekes és vicces lesz.

Bull:

Nyomozós tárgyalásos krimi sorozat, egy kis agyturkász csavarral.

Pure Genius:

Egy techguru milliárdos arc a Szilícium-völgyben megnyitja a legmodernebb kórházat a világon. Ennyi a sztori. A kórház és a tech arc életét követhetjük majd nyomon a sorozatban.

Training Day:

Igaz a kiképzés című film feldolgozása majd csak tavasszal jön, de elég jónak ígérkezik.

MacGyver:

Igen, az a MacGyver, csak új szereposztásban és modernizálva. Hát, oké.

Kevin Can Wait:

Kevin James, akit többek közt a Férjek gyöngyéből ismerhetünk ezúttal egy nyugdíjas zsarut alakít, aki az otthonmaradó szülő lesz. Alig várom, hogy mi lesz a magyar címe. Apák gyöngye?

Man With The Plan:

Ismerős sztori, az otthonmaradó szülő az apa, akit Matt Leblanc alakít. Látok itt egy szisztémát. Szerintem az egyik író a CBS-nél otthonmaradó apuka lett és rákattant a tévében futó ’90-es évekbeli sorozatokra és filmekre.

 

Doubt:

Előzetes nélkül, mert még nem adtak ki hozzá. Bűnügyekkel foglalkozó ügyvédes krimi szerelmi szállal. ami igazán különlegessé teszi, hogy az Orange Is The New Black-ből ismert transznemű színésznő főszerepet kapott benne. Nem tudni, hogy egyáltalán elkészül-e, mert korábban egyszer már visszadobták.

NBC:

This Is Us:

Dráma olyan emberekről akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, azon kívül, hogy egy napon születtek. Ennél azért lehettek volna valami konkrétabbak is az előzetesben és a kommunikációjukban, mert ez így nem sok.

Timeless:

Időutazós akció krimi, amiben megmentik Amerikát egy bűnözőtől, aki visszautazva az időben akarja elpusztítani azt. Eddig ez az első olyan komoly sorozat az idei felhozatalban, aminek eredeti egyedi története van és nem gáz.

The Good Place:

Egy nő miután meghal, névazonosság miatt véletlenül a mennyekbe kerül. Már az alap sztori is elég vices, az előzetesen tényleg hangosan röhögtem. Valamiért sitcomokban most erősebbek mint drámákban, pedig ez pont fordítva szokott lenni.

A többi sorozathoz még nincs előzetes, mivel jóval később fognak adásba kerülni ezért a nevük után csak egysoros ismertetőt olvashattok.

Taken: az ismert film előzménysorozata

Midnight, Texas: a True Blood írójának egy másik azonos című regényének adaptációja, a True Bloodhoz hasonlóan, ahogy az a címből is látszik az államok déli részén tevékenykedő természetfeletti lényekről.

The Blacklist: Redemption: a The Blacklist spinoffja egy titkos szervezetről.

Chicago Justice: a Chicago sorozatok újabb spinoffja, ezúttal ügyészekről.

Trial & Error: ügyvédes komédia, balfék védenccel.

Marlon: Marlon Wayans agymenése, gyakorlatilag a tőle várható afroamerikai komédia.

Great News: híradós komédia, egy bemondónőről, akinek a muterja is a csatornánál kezd dolgozni. Az ilyeneket simán ihlethették valós események.

Powerless: szuperhősös komédia. Várós, mert egy olyan ügyvédi irodát mutat majd be, ami a szuperhősök okozta károkkal foglalkozik.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] tegnapi Hírnasiban olvashattátok, milyen új sorozatokkal fog jelentkezni a CW, CBS és NBC csatorna, most pedig […]