HéTVégi hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi hírnasi

Régen volt tévés hírcsokrunk, így most nesztek, íme egy! Tele előzetesekkel, plakátokkal, pletykákkal a sorozatok világából.

Azt gondolom már mindenki vágja, hogy a Trónok Harca évadzáró részében nem maga Lena Headey pucérkodott, hanem egy testdublőrt használtak, és csak később mosták rá a színésznő arcát az utómunkálatok során. Azt viszont már nem hiszem, hogy sokan olvastátok volna a testdublőrrel készített interjút, amiben Rebecca Van Cleave arról mesél, milyen volt három napig pucéran forgatni. Az interjút ITT találjátok.

Carlton Cuse (Lost, The Strain, Bates Motel) új sorozatot készít Colony címmel, amiben az idegenek megszállták a Földet. A sorozat egy családra koncentrál akik közt van az idegeneket támogató és ellenük lázadó is. Íme a plakátja. Tuti nézős, áll ledobós téma.

colony-1

A Ray Donovan kapott még egy előzetest, amibe eddig még nem látott képsorok is kerültek.

Egy másik nagy visszatérőnek, a Fargonak is van videója, ám ez csak egy teaser, nem tudunk meg belőle semmit, arra viszont jó, hogy érezzük, a következő évadot is nagyon várjuk.

A Showtime sorozata, a Penny Dreadful zöld utat kapott a harmadik évadhoz, így a rajongók még legalább egy évig élvezhetik legsötétebb perverzióikat és gótikus rémálmaikat. Konkrét premierdátum még nincs, de jövő év májusára, júniusára várható.

eva greenAaron Paul végre visszatér a sorozatok világába. A háromszoros Emmy-nyertes most fog először főszerepet játszani egy új sorozatban a 2013-ban véget ért Breaking Bad óta, szóval erre a pillanatra nyilván sokan vártunk. A The Way egy új Hulu-sorozat lesz a szintén Emmy-győztes Jason Katims (Parenthood) tollából, jelentette be a Hulu szerdán. A sorozat egy család életét követi majd nyomon, és minden epizód betekintést enged a nagy kérdésbe: mit jelent aközött az élet között választani, amit élünk, és aközött, amit élni szeretnénk?

Június 29-én indul a Teen Wolf ötödik évada, amihez a héten megjelent egy exkluzív sneak peek is.

 

Végül, de nem utolsó sorban a Fear The Walking Dead végre megkapta az első promóját. Nem sok, de mi már ennek is örülünk.

Források: Twitter, Entertainment Weekly

Szerzők: Erunder és Ana M.

Ez is tetszeni fog...