Így szerettek ők - pénteken ráadás előadás a Városmajorban - Corn & Soda

Így szerettek ők – pénteken ráadás előadás a Városmajorban

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 1-én, pénteken 20 órától a Szabad Tér Színház ráadás előadást hirdet a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A Nyáry Krisztián sikerkönyveiből készült Így szerettek ők című irodalmi koncert-színház még egy alkalommal – utoljára – kerül színre Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél szereplésével.

Forrás: sajtóanyag

Az Így szerettek ők című sikerprodukciót, a Szabad Tér Színház korábbi bemutatóját, közkívánatra tűzik újra műsorra szeptember 1-én. A félig szcenírozott előadás magyar írók és költők szerelmi történeteit mutatja be eredeti dokumentumok – levelek, naplórészletek, fényképek – és megzenésített versek segítségével.

Fotó: Éder Vera
forrás: sajtóanyag

A produkció különlegessége, hogy színészpárok: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Gryllus Dorka és Simon Kornél tolmácsolásában elevenednek meg az ismert legendák, a Kaláka élő zenei kíséretével és vetítéssel. A zenés irodalmi időutazás során, amelynek házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián, olyan írók magánéletébe nyerhetünk bepillantást, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a Kaláka népszerű zenéi által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket, megmutatva a szerelem sokféle arcát.

Jegyek az évadzáró előadásra 2000 Ft-os egységáron vásárolhatók: online, kezelési költség nélkül a www.szabadter.hu oldalon, személyesen a Szabadtér Jegyirodában péntekig 10 és 18 óra között (1065 Budapest, Nagymező utca 68.), illetve a városmajori helyszíni jegypénztárban 15 és 19 óra között.

Bővebb információ: www.szabadter.hu

 

 

Ez is tetszeni fog...