„Az alkotni tudás kegyelem eredménye” – Illusztrációs pályázat Szabó Magda születésének 100. évfordulójára - Corn & Soda

„Az alkotni tudás kegyelem eredménye” – Illusztrációs pályázat Szabó Magda születésének 100. évfordulójára

A Corn & Soda magazin illusztrációs pályázatot hirdet Szabó Magda születésének 100. évfordulójára. A pályázóktól Szabó Magda Az ajtó című művéhez kapcsolódó illusztrációkat várunk, melyek kifejezik a mű lényegét és az írónő lelkületét, szabad teret hagyva az alkotói fantáziának.

A pályázat kétfordulós.

Első körben emailben várjuk a pályaműveket, melyek közül a legjobbaknak lehetőséget biztosítunk egy kiállítás keretében bemutatkozni, ahol szakmai zsűri választja ki a nyertes illusztrációt. A kiállításra érdemesnek tartott illusztrációkat maximum 1 nm-es molinón fogjuk bekérni.  A kiállítás alatt az alkotók műveiket értékesíthetik is.

A beérkezett pályaműveket a magazin oldalán is bemutatjuk, ahol a közönség szavazatai alapján közönségdíjast is hirdetünk.

 

Beküldés: emailben a cornandsoda@cornandsoda.com címre, „illusztrációs pályázat” tárgymezővel

Pályázati nevezési díj: 1 000 HUF

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11711010-21408018

Kedvezményezett neve: KIKE

Közlemény: Illusztrációs pályázat + pályázó neve

Beérkezési határidő: 2017. október 5.

 

Díjazás:

Első helyezett: megjelenés a magazinban egy interjú-riporttal, mini-workshop Weiler Péter grafikus művésszel és zsűritaggal, valamint szerkesztői tagság.

Második helyezett: megjelenés a magazinban egy interjú-riporttal és szerkesztői tagság,

Harmadik helyezett: megjelenés a magazinban egy interjú-riporttal.

A közönségdíjas pedig könyvjutalomban részesül.

 

Az illusztrációk kapcsán stílusmegkötés nincs, viszont kapcsolódnia kell a pályázat témájához. A pályázaton bárki részt vehet. A pályaműveket és az átutalási bizonylatot csatoltan kérjük küldeni a megadott email címre. Egy pályázó kizárólag egy pályaművel nevezhet, csak a pályázatban leírtaknak megfelelt műveket tudjuk elfogadni. A pályázatban leírtaktól való eltérés kizárást von maga után. A határidő lejárta után érkező pályaműveket nem tudjuk elfogadni A pályázatban nem vehetnek részt a szerkesztőség munkatársai és családtagjai.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. Milana Travis szerint:

    Thank you very much for your blog.

    I enjoyed reading this article.