Jönnek a Pokémon GO kézikönyvek! - Corn & Soda

Jönnek a Pokémon GO kézikönyvek!

Forrás: Athenaeum Kiadó

Forrás: Athenaeum Kiadó

Miután a Pokémonok elárasztották a fél világot, és nálunk is egyre többen vadásszák őket, már a könyvesboltokat is megtámadták. Ugyanis szeptembertől már nálunk is kaphatóak a  Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak kézikönyvek, melyek segítségével bárki profi Pokémonvadásszá válhat.

A Pokémon Go kiterjesztett valóság játék, indulása után 5 órával a legnépszerűbb új alkalmazás lett az USA-ban. Mára, röpke egy hónap alatt több mint 30 millió ember játszik vele a világon – gyűjti a Pokémonokat a szabadban. Szerencsére a Pokémonvadász könyvek sem várattak sokáig magukra.

Justin Ryan alap és haladó szintű kézikönyve szeptember 22-től már magyarul is olvasható lesz. A Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak – Titkos tanácsok a mesteri játékhoz; illetve a Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak: A harc – Az elfogás és a harc technikái, fortélyai és titkos fogásai az Athenaeum Kiadónál jelennek meg.

A Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak az általános játékmeneten vezet végig, és közben mindenféle praktikákat árul el többek között a nagyon kevés szabályt ismertető játék elkezdéséről, a Pokémonok elfogásáról, az erős Pokémon fejlesztésének módszereiről, és az edzésről és a harcról is.

A Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak: A harc! az edzőtermekben folyó csatákról árul el mindent, amit a győzelemhez tudni kell. Többek között azt, hogyan fejleszd és erősítsd meg Pokémonjaidat az eredményes bevetéshez, melyik fajta Pokémon melyikkel veheti fel a versenyt, hogyan készülj fel a különleges támadásokra, melyik Pokémon lehet a legkeményebb ellenfeled, és hogyan győzheted le még őt is.

Ha valaki úgy érzi, hogy mindenképpen profi Pokémonvadásszá kívánja képezni magát, az a könyvekről bővebben az Athenauem Kiadónál érdeklődhet.

Ez is tetszeni fog...