Justice League és Wonder Woman a CC-ról - Corn & Soda

Justice League és Wonder Woman a CC-ról

Nem győzzük kapkodni a fejünket a hírek után a San Diegoban megrendezett Comic Con-os hírek hallatán. A DC például a Wonder Woman (Csodanő) és Justice  League (Igazság Ligája) filmekhez lepett meg minket egy-egy trailerrel.

Most, hogy  a Warner egy kicsit stílust vált a DC filmek hangulatán, még nagyobb várakozás kísérte a jövőre beígért Justice League illetve Wonder Woman filmeket.

A megszokott komoly, drámai hangulatból mintha kicsit engedtek volna az alkotók, és elkezdték követni  a  Marvelnél mai napig sikert sikerre halmozó lazább, képregényesebb hangnemet.

Lehet, hogy a Suicide Squaddal a Warner DC filmek egy új hajnala kezdődik?

Gal Gadot (Wonder Woman) mellett a filmben szerepel Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiope tábornok), Connie Nielson (Hippolyta királynő), Lucy Davis (Etta Candy) és Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui és Elena Anaya.

 

A WW film – eredettörténet – után pedig Batman (Ben Affleck) és  Wonder Woman (Gal Gadot) maga köré gyűjti  Aquamant (Jason Momoa), Cyborgot (Ray Fisher) és Flasht (Ezra Miller), hogy valami nagyon gonosztól mentsék meg a világot. A csapathoz később valószínűleg Superman (Henry Cavill) is csatlakozik majd.

Ez is tetszeni fog...