Justin Bieber Roast - ami már nagyon érett - Corn & Soda

Justin Bieber Roast – ami már nagyon érett

Roast egy humor műfaj. Erről bővebben majd az egyik Szótár Szombat cikkben olvashattok. A lényege, hogy le, be és összevissza égetnek benne egy sztárt. Ezúttal az áldozat Justin Bieber lesz. A cikkben a Comedy Central csatorna promóit láthatjátok Bieber égetéséről.

A legfrissebb ilyen promóciós anyag tegnap került fel a csatorna You Tube oldalára, és úgy látszik minél közelebb kerülünk az adáshoz, ezek a videók annál keményebbek és viccesebbek lesznek.

Az énekes gyerek, akitől szerintem minden jóérzésű embernek viszketni kezd a tenyere, ezzel egy igen illusztris társaság tagjává válik, ugyanis a műsorban már égetett sztárok között csak olyan neveket találhatunk, amik biztos örökre megmaradnak az emberek emlékezetében. Hogy ez pozitív vagy negatív, már nem igazán tudjuk eldönteni. Egyrészről a műsor színvonalát ronthatja is az, hogy egy ilyen kis taknyos is bekerülhet, másrészről lehet, hogy ez lesz minden idők eddigi legjobb Roastja. Színészek, énekesek, akik közelebbről ismerik a kölköt, sorra fognak kiállni és cikibbnél cikibb történeteket előhozni az életéből, amikre persze Bieber reagálni is fog. Hogyan fogja tűrni az égetést, lesznek-e jó poénjai? Nem tudjuk, majd március 30-án kiderül. Az viszont tuti, hogy az eddigi videók nagyon jól sikerültek.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] beharangozó cikkben elfelejtettem megemlíteni, hogy az ilyen égetéseket az áldozat születésnapjára időzítik […]