Kaszahírek - avagy melyik sorozat élte túl? - Corn & Soda

Kaszahírek – avagy melyik sorozat élte túl?

shows

A kaszahírek nem Kasza Tibiről szól, hanem arról, hogy a tévés műsorok közül melyikből rendeltek még újat, és melyik az amelyiket végleg törölték. Túlélte a kedvenced, törölték amit utálsz? Nézzük hát a listát!

Persze a teljesség igénye nélkül, mert az olyanokat mint az Amerika kedvenc házi-videói, vagy azokat amik totál hidegen hagytak minket, vagy amikről még csak nem is hallottunk, mint például a Kevin From Work, vagy mint a Liv and Maddie, ami egy Disney sorozat, kihagytuk, mert amennyiben teljes listát írnánk, úgy akkor ez egy borzalmasan hosszú cikk lenne. Így is elég hosszú lesz.

Kaszált sorozatok:

Van amit bánunk, van aminek örülünk, de a legtöbb döntést inkább csak simán megértjük.

Switched at Birth (Elcserélt lányok): elérte a tinisorozatok átka. Felnőttek a karakterek és elmentek egyetemre. sok hasonló sorozat hal meg így, de bánjuk mi ezt?

Royal Pains (Luxosdoki): a feelgood orvosos sorozat kap egy utolsó 8. évadot, de azzal vége.

Pretty Little Liars (Hazug csajok társasága): igen, a kedvenc guilty pleasureünk véget ér. Kap még egy utolsó évadot és csókolom.

Bones (Dr. Csont): az utolsó évad a 12. lesz. Szép szám ez. Örüljünk, hogy eddig volt. Mondjuk én pont rühellem, de egyébként népszerű egy műsor volt.

Unforgettable (Felejthetetlen): a cím úgy látszik mellé lőtt. Tudom olcsó poén, bocs de ezt nem hagyhattam ki. Két feltámasztást is megélt, de ugyanúgy borzalmas maradt. Nem is értjük hogyan húzta ki eddig.

The Good Wife (A férjem védelmében): 7 évadot élt meg ez a borzalom. De tényleg! Ki nézte ezt?

Manhatten: a nukleáris fegyverek gyártásáról szóló valós eseményeken alapuló dráma két évad alatt valamiért nem lett népszerű, pedig volt benne potenciál rendesen.

Heroes Reborn: sokat vártunk tőle, de sajnos nem hozta a várt minőséget. Közepes nézettséget hozott, de ez a hatalmas költségvetés mellé nem bizonyult elégnek.

Rectify: a halálsorról szabadon engedett férfi történetét imádták a kritikusok. Sajnos a sorozat alkotója úgy gondolta, hogy 4 évad pont elég belőle.

Rizzoli & Isles (Született detektívek): nem csak a magyar cím, de még a történet sem volt valami eredeti. Idén nyáron szerencsére a hetedik évaddal véget is ér.

Girls (Csajok): az utolsó hatodik évadot kapott műsor tipikus réteg sorozat volt. Kész csoda, hogy eddig ölték bele a lóvét.

Legends (Beépülve): Az egyetlen sorozat amiben Sean Bean nem hal meg egyből, ráadásul még izgalmas is volt, viszont sajnos nem hozta az elvárt nézőszámot, így 2 évad után kaszálták.

Mike & Molly (Mike és Molly): Mindenki kedvenc duci párjának a komikus története a hatodik évadban ér véget.

The Leftovers (A hátrahagyottak): Még szép, hogy az HBO kért belőle egy harmadik évadot is, viszont sajnos ezután vége is lesz.

The Bastard Executioner (A halál kardja): A Sons of Anarchy írójának az új sorozata sajnos megbukott az első évadnál. Pedig mi szerettük.

The Whispers (Suttogók): Most erre mit mondjak? A Vámpírnaplók kell a népnek de ez nem?

 

 

A túlélők:

Ez igazából pozitív hír kéne hogy legyen, de a listát átnézve sokszor elgondolkoztunk, hogy a döntéshozók milyen kábszikat tolhatnak.

Shadowhunters: egy bukott filmből sorozatot készíteni, majd egy második évadot is kérni belőle?

DC’s Legends of Tomorrow: oké, hogy most iszonyat népszerűek a szuperhősök de ez talán már picit sok. Második évadot kapott, majd meglátjuk jövőre is sikerül e neki.

The Vampire Diaries (Vámpírnaplók): 8 évadra még tuti visszatér. Azt hogy vagyunk a minekkel?.

The Originals: Vámpírnaplók spinoff szóval ugyanaz a vélemény. Kapott egy negyedik évadot, de reméljük ez lesz az utolsó.

 

Outsiders: az amcsi redneck csálodokról szóló dráma második évadát nagyon várjuk.

Supernatural (Odaát): 12 évad. Ez várható volt, addig fogják tolni amíg megy a szekér.

The 100: 4. évad. A sorozat az indulása után a legnagyobb meglepetés volt, abszolút pozitív csalódás, az új berendelésen már meg sem lepődünk.

Into the Badlands: 2. évad. EZ A NAP HÍRE! Szamurájuk kardoznak egy misztikus posztapokaliptikus világban. Egész nap nézni tudnám.

Grey’s Anatomy (A Grace klinika): 13. évad. Esküszöm drogoznak!

How to Get Away with Murder (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?): 3 évad. Epizódikus mégis összefüggő csavaros. Nem csoda, hogy kérünk még belőle.

Modern Family (Modern család): 8. évad. Inkább ez mint A semmi közepén, sőt megmerem kockáztatni, hogy ez most az egyik legjobb sitcom.

Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt): 6. évad. Ez is olyan, amit igazából addig néznénk amíg csak tehetjük, mert az írói mindig tudnak újat mutatni.

Shameless U.S. (Szégyentelenek): 7. évad. Az eredeti angol sorozat 11 évadot élt meg. Kíváncsian várjuk, hogy megy-e ez majd az amcsiknak is.

The Expanse: 2. évad. Az első három rész után kérték a következő évadot, aminek mi iszonyatosan örülünk is, mert eszméletlenül jó sorozat lett.

The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban): 2. évad. Lehet, hogy hamar kiabáltam ki a nap hírét, mert ez is elég erősen hajt a pozícióra.

The Librarians (A titkok könyvtára): A TNT-nél mindenkinél elmentek otthonról? Harmadik évadot is egy olyan sorozatból amiből a filmek is borzalmasak voltak?

Wayward Pines: odáig meg vissza voltunk érte. Tudtuk, hogy megkapja a második évadot is.

Fargo: 3. évad. Nem tudjuk miről szól majd, de nagyon várjuk. Balfék bűnözőket és eszméletlen csavarokat bármikor szívesen nézünk.

American Horror Story: Kíváncsian várjuk, hogy a hatodik évadban mi lesz az a hely, ami megfogja az írók fantáziáját.

The Walking Dead: igen tudom, hogy sokak szerint béna a sorozat, de én akkor is örülök neki, mert ezt tartottam az egyetlen normális zombis témának. A Z nation-t direkt nem írtam ide, az a sorozat még saját magát sem veszi komolyan.

 

A következőket viszont kommentár nélkül közlöm mert tök jogosan kapták meg a berendeléseket, de különösebben nem hoz minket lázba.

Arrow (A zöld íjász): 5. évad

The Flash (A villám): 3. évad

iZombie: 3. évad

Reign: 4. évad

 

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.: 4. évad

The Middle (A semmi közepén): 8. évad

Quantico: 2. évad

Scandal (Botrány): 6. évad.

Empire: 3. évad.

Homeland (A belső ellenség): 6. évad

Ash vs Evil Dead: 2. évad.

From Dusk Till Dawn: The Series ( Alkonyattól pirkadatig): 3. évad.

 

Szóval ilyen lett az új berenedelés és kaszálás időszak vége. A showműsorokat nem igazán vettem bele a listába, de kettőről szót kell ejteni. A Mythbusters, ami magyarul Állítólag néven futott a 14 évad után törölték, de az olyanból, mint az I Am Cait, ami Caitlyn Jenner-ről szól, tehát gyakorlatilag egy Kardashian dráma, abból rendeltek új évadot. A Föld hivatalosan is megérett a pusztulásra.

 

Ez is tetszeni fog...