Kéknyúl tetten érve! - Corn & Soda

Kéknyúl tetten érve!

December 4-én jelenik meg a Kéknyúl zenekar új stúdióalbuma, amit még aznap megünnepelnek az Akvárium klubban.

2015 december 4. több szempontból is nagy nap a Kéknyúl rajongók számára, hiszem megjelenik új stúdióalbumuk, Crowded Universe címmel, aminek lemezbemutató koncertje is aznap lesz az Akvárium klubban.KÉknyúl2015

Az album egyik dalához, a Crime Scene-hez már klip is készült, amiről Premecz Mátyás zenekarvezető a következőket mesélte:

„Nem az első dalunk születik úgy, hogy pl. egy koncert előtt a beálláson hirtelen elkezdek egy banális, három hangos témát, amire szép lassan mindenki rászáll, kialakul egy groove, és ekkor valaki felsikolt: ’Ezt vegyük fel!’  A Crime Scene ezen a nyáron, Veszprémben született meg, pont így. Persze ekkor még nem volt címe, és ez a laza, James Bond-ot idéző hangulata is csak később alakult ki.”

A végeredmény magéárt beszél, nem csoda, hogy ez lett az album behaangozó dala.

„Egy lemez írása közben szinte lehetetlen megtippelni, hogy melyik lesz a legerősebb dal, ez annak tűnt. Viszont nem ez lesz az utolsó videó az új lemezről, a lemezbemutatón egy koncert videó fog forogni, utána pedig igyekszünk rendszeres videó megjelenésekkel erősíteni a zenekar képét.”

„A videó nem is klip, inkább egy werk film. A dal felvétele alatt rögzítettük, az A38 hajón, Válik Laci stúdiójában és Andrew (Hefler, énekes) otthonában. Az operator Baktai György, a vágó pedig Kapi Dániel volt. Rendezte az élet.”

-mesélte a zenekarvezető.

A koncert Facebook eseményét ide kattintva tekinthetitek meg, jegyek pedig itt kaphatók, valamint a helyszínen.

Jegyár: 2000.-, 2500.-Ft

Helyszín, dátum:
Akvárium klub (Erzsébet tér, Budapest, Deák Ferenc tér)
2015. december 4., péntek, 20:00

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] A Kéknyúl lemezbemutató koncertjéről korábban megjelent egy írás a Corn & Soda-n, ezt ide kattintva tudjátok elolvasni! […]