Két ütős videoval jelentkezett a Dark Rouge Park - Corn & Soda

Két ütős videoval jelentkezett a Dark Rouge Park

 

Kurcz Orsee

 

Egy hazánkban kevéssé ismert műfajt képviselő Dark Rouge Park zenekar két, igen fülbemászó, álomszerű vízióval átitatott videoval rukkolt elő. A melankóliával átszőtt dallamvilág és mély értelmű, angol nyelvű szöveg jellemzi a háromtagú formációt.  A Dark Rouge Park két legújabb, november elején és végén megjelent klipje is ezt a vonalat erősíti. A Cyberdate és a Dream on névre keresztelt klipek egy-egy ködös, vibráló, elgondolkoztató látomásba kalauzolnak el minket.

Többek között az is kérdéses, hogy találunk-e hazánkban hasonló dark pop stílust képviselő bandát, melynek mindhárom tagja külön stílust képvisel, mégis egy homogén egészet alkot.

A Dark Rouge Park néve a zenekar három tagját takarja. A „Dark” János borús zenei- és szövegvilágára utal, a „Rouge” testesíti meg „A Nőt”, a harmadik Tamás kedvenc szava. Számára a harmóniát jelenti a természettel. Épp ez a három hatás az, ami meghatározza a zenekar gondolatiságát. Ennek az elektro-beütésű műfajnak a tengerentúlon már komoly népszerűségre tett szert, a Dark Rouge Park sikerei pedig azt bizonyítják, hogy csak idő kérdése és Magyarországon is nagyobb bázisra talál.

 

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] s népszerűségek is csak egyre nő. Az ősz folyamán egy hónapon belül újabb két video is készült Cyberdate, illetve Dream on címmel. Többek között erről, valamint magáról a zenekarról és […]