Kóborlók Kalauza - Fittnass Cukrászda - Corn & Soda

Kóborlók Kalauza – Fittnass Cukrászda

Decemberben bebizonyosodott, hogy nincs is jobb hely egy kis előkarácsonyi sütizésre a régi, általános iskolai cimborákkal, mint a Fittnass Cukrászda. Ráadásul mivel mind a hárman igyekszünk egészségtudatosan élni – akad köztünk igazi sportlady, Herbalife-nagykövet és gyógymasszőr -, a cukormentes finomságokat éppen nekünk találták ki.

A reform répatorta valami isteni volt, és a laikus szemlélő (vagy ez esetben kóstoló) biztosan nem tudja megmondani róla, hogy egyetlen kristálynyi cukrot sem látott. Természetesen rengeteg más paleo torta és sütemény közül is lehet választani; akad itt többek között bountys, epres joghurtos, szilvás gombócos, narancsos csokis, túró rudis, és a klasszikusok kedvelői számára sima csokis variáció is. Zábrádi Annamária, a tulajdonos ráadásul gondol a glutén-, tojás-, és tejérzékenyekre is, így a finomságokat ilyen változatban is kérhetitek. Hogy a legkisebbeknek is megjöjjön a kedvük az egészségbarát édességekhez, a cukrászda nyereményjátéka keretében egy szerencsés gyermek nyolc szeletes tortával örvendeztethette meg családját az ünnepi asztalnál.

Kóborlók Kalauza - FittNass Cukrászda

A sütemények mellett igazi különlegességet jelentett számomra a sült tea, amiről életemben először hallottam, így mindenképpen be kellett ruháznom egyre. A befőttes üveg tartalma, amit kaptam első pillantásra lekvárhoz hasonlított, ám forró vízzel érintkezve nagyon ízletes, gyömbéres itallá változott. Aki pedig tea helyett inkább kávét vagy forró csokit inna, az is biztosan megtalálja a fogára valót.

Kóborlók Kalauza- FittNass Cukrászda

A barátságos személyzet és a csinos berendezés pedig további adalék ahhoz, hogy igazán jól érezze magát az ember nassolás közben. A többiek 2:1 arányban leszavaztak ugyan, a tekintetben, hogy kapcsolgathatjuk-e az elektromos kandallót, de Annamária megoldotta a problémát, és pillanatok alatt varázsolt nekünk “tüzet” az emeleten.

Kóborlók Kalauza - FittNass Cukrászda

A “piromániásoknak” tehát érdemes egy kis kompromisszumot kötniük, de ettől függetlenül őket is és mindenki mást tárt karokkal vár a Fittnass cukrászda a Zichy Jenő utca 43. szám alatt.

Kóborlók Kalauza - FittNass Cukrászda

Ez is tetszeni fog...