Könyvajánló: B.A. Paris - Zárt ajtók mögött - Corn & Soda

Könyvajánló: B.A. Paris – Zárt ajtók mögött

Hogyha lenyűgözött titeket a Holtodiglan (Gone Girl) és A lány a vonaton (Girl on the Train) akkor biztos vagyok benne, hogy B.A. Paris Zárt ajtók mögött (Behind Closed Doors) című regénye sem fog csalódást okozni nektek. Most egy izgalmas thrillert szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amely augusztus negyedikén fog megjelenni a Művelt Nép Könyvkiadó gondozásában.

1188296_2

A Zárt ajtók mögött című könyvben megismerhetjük Jacket és Grace-t, akik tökéletes házasságban élnek. Szerelmesnek és boldognak tűnnek, a barátaiknak szuper összejöveteleket szerveznek. Grace külső személő számára boldog házasságban él, azonban a mélyben igazi titok lappang. A gazdagság és a kinézet mögött döbbenetes dolgok bújnak meg. Páran el is gondolkoznak rajta, hogy vajon miért nem lehet látni Jacket és Grace-t külön? Miért nincsen Grace-nak még saját e-mail címe sem? A lányt egy kávéra sem lehet meghívni a férje nélkül. A kérdés, hogy mi is lehet a háttérben?

B.A. Paris debütáló regénye mesterien növeli a feszültséget. A Zárt ajtók mögött igazi pszichothriller lett, amely borzongatóan életszerű. Az írónő eredetileg Angliában született, de életének java részét Franciaországban élte le. Összesen öt lánya van és tanárként dolgozik civilben. Elképesztő, hogy első könyve ilyen nagy sikert hozott számára.

Mindenkinek ajánlom a Zárt ajtók mögött című könyvet, aki kedveli a lélektani írásokat. A Gone Girl és  Girl on the Train rajongói biztosan nem fognak csalódni ebben a regényben sem!

51078xEzsyL

Ez is tetszeni fog...