Könyvajánló: Cecelia Ahern – A vétkes - Corn & Soda

Könyvajánló: Cecelia Ahern – A vétkes

Disztópikus történet rajongók figyelem! Az Athenaeum Kiadó gondozásában áprilisban végre Magyarországon is megjelent Cecelia Ahern első young adult műve, A Vétkes. Ha faltad Az éhezők viadala, vagy A beavatott sorozat köteteit, ne hagyd ki ezt sem!

Az Athenaeum Kiadó fotója

Az Athenaeum Kiadó fotója

Cecelia Ahern neve eddig romantikus regényeiről volt ismert. Ki ne hallott volna „Utóirat: Szeretlek” című művéről? Az írónő most úgy döntött, ismeretlen vizekre evez, és kipróbálja magát a ma nagy népszerűségnek örvendő disztópikus-regény műfajban.

Celestine North világában minden „tökéletes”. Senki sem hibázik, mindenki a tökéletességre törekszik. Aki mégsem, azt megbüntetetik, kiközösíthetik és vétkes (V) jelet süthetnek rá.
A lány is tökéletes életet él, jó testvér és gyermek. Tanárai és osztálytársai kedvelik, számos lehetőség áll előtte a jövőjét tekintve. Celestine egy nap megpillant egy idős embert a buszon, akinek nem adja át a helyét senki, csak mert Vétkes. Ösztönösen dönt, és kiáll mellette, ám így megszegi a társadalma szabályait. Cselekedete befolyásolhatja egész életét, hiszen még az is lehet, hogy őt is Vétkessé nyilvánítják…

A kötet megvásárolható az Athenaeum Kiadónál.
http://kiadok.lira.hu/kiado/athenaeum/index.php?action=konyv&id=139445428

Ez is tetszeni fog...