Könyvajánló: Mary Jo Putney - Fekete özvegy - Corn & Soda

Könyvajánló: Mary Jo Putney – Fekete özvegy

Az idén jelent meg Mary Jo Putney regénye a Fekete özvegy Hajnal Gabriella fordításában a General Press Könyvkiadónál. A romantikus történet arra keresi a választ, hogy két, a múltban sokat szenvedett ember képes lehet-e az újrakezdésre, boldogságra.

A General Press Könyvkiadó fotója

A General Press Könyvkiadó fotója

A romantikus regény története szerint Daniel Herbert egy londoni estélyen pillantja meg Jessie Kelhamet. A koromfekete, visszafogott báli ruha ellenére Jessie pillantásában valami sokat sejtetőt és valami ismerőset vél felfedezni. Találkoztak már vajon korábban is?
Az asszonyt rögtön a szájára veszi a város: karikatúra készül róla, amint halálos csókú özvegyként új áldozatra vadászik. Daniel nem tudja, hogyan viszonyuljon Jessie-hez, vonzza, ugyanakkor tart is tőle, úgy érzi, nem hozzá való. És bár a legszívesebben visszamenekülne orvosi hivatása védőbástyái mögé, úgy dönt, az összes kockázatot vállalva szívét adja a nőnek.
Maga sem tudja azonban mi vár rá: újabb és újabb titkok tárulnak fel Jessie korábbi életéből, a múlt árnyai mindig az asszony után nyúlnak. Lehet-e egyáltalán esélyük így a boldogságra?

Mary Jo Putney regénye finoman és érzékenyen ábrázolja azt, hogy két óvatos, a múltban sokat szenvedett ember is képes az újrakezdésre, és a régi fájdalmakat leküzdve boldog szövetségben élhet.

A Fekete özvegy mindenképpen érdekes olvasmány lehet a romantikus, múlt századot megidéző, történelmi háttérben játszódó történetek kedvelőinek. Igazi tavaszi regény szerelemről, ármányról és két szerető szív előtt álló, leküzdhetetlennek tűnő akadályokról. Kiváló ajándék lehet hölgyeknek, vagy akár a közeledő anyák napjára is.

A könyv megvásárolható a General Press Könyvkiadónál:

http://kiadok.lira.hu/kiado/generalpress/index.php?action=konyv&id=139444780

Forrás: General Press Könyvkiadó

Ez is tetszeni fog...