Könyvajánló: Nicholas Sparks - Engem láss! - Corn & Soda

Könyvajánló: Nicholas Sparks – Engem láss!

Most jelent meg a népszerű szerző, Nicholas Sparks legújabb regénye magyarul Engem láss! címmel a General Press Könyvkiadó gondozásában Gömöri Péter fordításában. Ebben a romantikus történetben sem fognak csalódni az író rajongói, hiszen rengeteg izgalomban, bonyodalomban és érzelmi hullámokban lehet része újra az olvasóknak.

A General Press Könyvkiadó fotója

A General Press Könyvkiadó fotója

Colin és Maria útja egy éjjel, a szakadó esőben keresztezi egymást. Olyanok, akár a tűz és a víz: a fiú megannyi rossz döntése, erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a helyes úton maradjon, a lány azonban le sem tért róla: maga a megtestesült józanság, mértékletesség, és szinte csak a munkájának él. A viharos, váratlan találkozás mindkettejük sorsát megpecsételi, és hamarosan rájönnek: egész életükben másra sem vágytak, csak egymásra. Bimbózó szerelmüket azonban igencsak próbára teszi, amikor felbukkan valaki Maria múltjából. Fenyegető üzenetei fenekestül felforgatják a két fiatal mindennapjait. Vajon ily nehéz időkben is képesek megőrizni szerelmüket, vagy a bosszú lángjai elemésztik a kettejük között kialakult köteléket?

Nicholas Sparks legújabb, mély érzelmekkel és borzongással teli regényének lapjain egy férfi és egy nő egymásra találásának lehetünk a tanúi, összefonódó sorsukban lépten-nyomon megmutatkozik a szeretet, a szerelem és az összetartás ereje. Maria és Colin pedig arra is ráébred: ahhoz, hogy a másik fél valódi énjét megismerjük, a szemünk helyett a szívünkkel kell látnunk.

A könyv megvásárolható a General Press Könyvkiadó honlapján!

Forrás: General Press Könyvkiadó

 

Ez is tetszeni fog...