Könyvfigyelő: Az év novellái 2015 - Corn & Soda

Könyvfigyelő: Az év novellái 2015

A könyvhét alkalmából egy igazi irodalmi különlegességet ajánlunk figyelmetekbe, melynek megjelenését a kiadó direkt erre az alkalomra időzítette. Az év novellái 2015 gyűjtemény az idén megjelent legszebb magyar alkotásokat gyűjtötte egybe.

NOVELLA_BORITO_2015

Immár tizennegyedik éve jelennek meg a népszerű antológiák Az év novellái és Az év versei, amelyek a magyar irodalmi élet színe-javát tárják az olvasók elé. A reprezentatív gyűjtemények hagyományainkhoz híven mintegy negyven magyarországi és határon túli magyar folyóirat közlése alapján az elmúlt év legjobb novelláiból és verseiből nyújtanak színvonalas, sokoldalú válogatást Erős Kinga szerkesztésében.  Olyan szerzők műveit olvashatjuk többek között más, mint Csender Levente, Grecsó Krisztián, Gábor Felicia, Vincze Ferenc és még sokan mások. A kötet a Magyar Napló Kiadó gondozásában jelent meg.

A könyvfesztivál  június 6-án szombaton 16:30-kor a LOBBY Café teraszán mutatja be Az év novellái 2015 antológiát. A kötet szerkesztőjével, Erős Kingával Pusztai Virág fog beszélgetni.

Ez is tetszeni fog...