Kötelező filmek – Karácsonyváró ZH és nyereményjáték - Corn & Soda

Kötelező filmek – Karácsonyváró ZH és nyereményjáték

Kedves Olvasóink! Jó sok mindent megéltünk a legutóbbi – februári – kötelező filmes zárthelyi óta, s most, hogy realizáltam, milyen rég „kérdeztelek ki” benneteket, hirtelen az is belém hasított: már itt is van az advent. Hogy őszinte legyek, én talán még sosem kezdtem el ilyen hamar és ilyen látványosan várni a karácsonyt, de ha már úgy alakult, hogy november legelején kitettem az összes világító meg egyéb módon ünnepi hangulatot árasztó díszemet, akkor, gondoltam, az is belefér, hogy ezúttal egy karácsonyváró ZH-t állítsak össze nektek. Képeset – a hangulat átragasztása gyanánt… Tartsatok hát velem, és nyerjétek meg az Amolyan lépcsőházi, szerelmes című regényem 3 példányának egyikét!

Nézzük a ZH-t! A cikkben 11 képet láttok – amelyek mindegyikét valamilyen karácsonyi filmből vettem –, s azt kell megírnotok, hogy az adott kép melyik filmből van. Óra indul, a kérdésem pedig az: Felismeritek a karácsonyi filmeket csupán épületek alapján?

A nyereményjátékban való részvételhez küldjétek el válaszaitokat a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre 2020.12.10. 00:00-ig névvel, lakcímmel és telefonszámmal. Sok sikert, jó játékot! És természetesen: jó karácsonyvárást!

1.  kép

2. kép

3. kép

4. kép

5. kép

6. kép

7. kép

8. kép

9. kép

10. kép

11. kép

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet.
  2. A játék időtartama: 2020. 11. 30-tól 2020. 12. 10-ig.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) és weboldalán megjelenő teszt e-mailben történő megküldése, megválaszolása.
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 3 db könyvet sorsol ki, amelyet a kötet szerzője biztosít a Szervező számára.
  5. A sorsolás időpontja 2020. 12. 11. 12:00.
  6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető.

Ez is tetszeni fog...