Kulka János kórházba került! - Corn & Soda

Kulka János kórházba került!

Kulka János, a Katona József Színház színművésze tegnap este kórházba került. Az eset kapcsán a színház sajtóközleményt adott ki ma délelőtt, és nemrégiben a család is hírt adott a színészről.

 Kulka János színművész

Kulka János színművész

Friss! A család sajtóközleményt adott ki Kulka János állapotáról:

“Kulka János családjának közleménye

János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni.

Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról.”

A sajtóközleményben megerősítik, hogy Kulka Jánost kedd este kórházba szállították, de a hozzátartozók kérésére erről több információt nem adhatnak ki. Egyelőre a színház műsorán még nem változtattak, erről majd csak a későbbiekben döntenek  attól függően, hogyan alakul a művész állapota, amiről szintén tájékoztatást ígértek.

A színház teljes társulata mielőbbi gyógyulást kíván Kulka Jánosnak, amihez mi is csatlakozunk!

 

Ez is tetszeni fog...