Különleges online meglepetésprodukciókkal készül a Várkert Bazár - Corn & Soda

Különleges online meglepetésprodukciókkal készül a Várkert Bazár

Különleges produkciókkal zárja az áprilist és köszönti a májust a Várkert Bazár digitális programsorozata a #várkertonline. Otthonról nézhetjük a jeles napokhoz fűződően a Grecsó-fivérek irodalmi táncprodukcióját, a Képmás-estet, valamint a Várkert Matiné programjait.

forrás: sajtóanyag

A korlátozások ideje alatt a Várkert Bazár digitális programsorozatával továbbra is az otthonokba viszi meglepetésprodukcióit, melyeket a facebook-on, a youtube-on és a Várkert Bazár honlapján tudnak követni az érdeklődők.

Április 29-én, a Nemzetközi Táncnap ünnepén különleges irodalmi táncprodukcióval jelentkeznek a Grecsó testvérek. A Várkert Bazár egyedülálló, még be nem mutatott saját előadása a „Többet magunkról” című est különös átmenet az irodalmi pódiumelőadás és a színházi, zenés, táncos produkció között. Ennek hangulatát tükrözi vissza az okostelefonokkal rögzített versfilm is, amelyet Grecsó Krisztián a feleségéhez írt különösen személyes hangvételű verse ihletett.

Ugyanezen a napon jelentkezik a Várkert Matiné „Alkossunk együtt!” című sorozata is, ahol a kisgyermekek anyák napjára hangolódva készíthetik el „varázsképüket”. A Várkert Matiné részeként április 30-án ismét jelentkezik a Fonogram-díjas Veronaki zenekar, aki Magyarország legismertebb gyermekkönyvéből kiválasztott meséit és megzenésített verseit adja majd elő.

A május 1-jén látható Képmás-est szintén az Anyák napja tematikája köré épült. Az „Anyák és lányok” című előadáson Tordai Teri és lánya, Horváth Lili, illetve Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus és lánya, Dr. Császár-Nagy Noémi klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus beszélget olyan érdekes témákról, hogy miként változik az évek múlásával az anya-lánya kapcsolat, kinek nehezebb az elengedés és az önálló élet, vagy épp hogyan tud egy anya kísérni, de nem befolyásolni felnőtt gyermekének életét.
Május 2-án, szombaton ismét a gyermekeké a főszerep, a Várkert Matiné keretein belül a Kiskalász Zenekar „Dalok itthonról” című videósorozatának következő epizódja lesz megtekinthető.

A tematikus várséták közönségének is kedveskedtek a szervezők; egészen addig amíg élőben szünetelnek ezen programok, a Várkert Bazár online felületén heti két posztban izgalmas titkokkal, nyereményjátékkal gazdagodhatnak az érdeklődők.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...