Lassan újra Trónok harca - Corn & Soda

Lassan újra Trónok harca

Már csak egy hónapot kell aludni, hogy kipihenjük a tavaszi fáradtságot, és visszatér ötödik évadával az emberiség felének kedvenc sorozata, a Trónok harca. Mivel egyre közeledik az új évad, itt egy kis összefoglaló a özelgő évadról.
Mielőtt belefognánk az új évadról eddig kiszivárgottak összefoglalásába, nézzük, a színészek hogyan foglalják össze az eddig történteket.

A hírek szerint a készítők eredetileg hét évadosra tervezték a sorozatot – már csak George R.R. Martinnak kéne befejeznie a könyveket -, legalábbis ezt nyilatkozta a sorozatot készítő Dan Weiss és David Benhoff. Ugyanekkor az HBO egyik főnöke, Michael Lombardo nyilatkozata szerint többet szeretne kisajtolni a csatorna legsikeresebb sorozatából, és azt mondta egy interjúban, hogy akár tíz évadosra is elhúzhatják a történetet, sőt, egy testvérsorozat ötlete is felmerült, valamint az az ötlet, hogy a sorozatot egy mozifilmmel fejezné be az HBO.
Eközben George R.R. Martint egyre jobban szorítja a határidő, így meglehet, hogy az új kötet, a Winds Of Winter már idén, 2015 októberében megelenik.
De kanyarodjunk vissza az 5. évadhoz. Szépen lassan adagolták a képeket új karakterekről, régi karakterek átalakulásáról, a sárkányokról, és a héten egy új, sokkat mondó előzetes is érkezett, ami Daenerys kampánybeszédére és terveire összpontosít.


Csak hogy egyszerűbb legyen, és ne kelljen visszakeresni, itt az első előzetes, ami másfél hónapja jelent meg, már magyar szinkronnal.


Kaptunk néhány képek a Homokkígyókrók, Oberyn lányairól,
oberyn lánya 3 oberyn lánya1 oberyn lánya2
Arya radikális átalakulásáról,
arya
és jó szokásához híven az Entertainment magazin is kihozott néhány Trónok harca promós borítót.
ent3 ent4 ent2 ent1
Ne feledkezzünk meg az első hivatalos poszterről a sárkánnyal!
got poszter
A végére pedig az egyik legjobb hír, ami az elmúlt hónapban érkezett az ötödik évaddal kacsolatban, hogy a magyar rajongók percre pontosan egy időben tekinthetik meg az új évad összes részét, így talán lesz olyan rajongó, aki nem letölti a sorozatot másna, hanem megnézi a tévében, ami Amerikában emberi időben van, hétvőnként 22-órától, de ez nálunk kedd hajnali 3 órát jelent! De az HBO gondolt a másnap dolgozókra, vagy korán fekvőkre, így ismétli majd az epizódokat pontosan egy hónap múlva 22 órakor.

Ez is tetszeni fog...