Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton régióban - Corn & Soda

Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton régióban

Június 23-26. között új névvel, új helyszíneken, új időpontban, megújult külsővel és premierekkel rendezik meg a hazai filmek seregszemléjét, a Magyar Mozgókép Fesztivált.

A csodálatos Veszprém-Balaton régióban lesz az új Magyar Mozgókép Fesztivál a vízparti szezon elején Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban. A Nemzeti Filmintézet a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program szervezőivel közösen újragondolta a magyar film ünnepét. Az új fesztivál célja, hogy a legújabb alkotásokat bemutassa a nagyközönségnek és a magyar filmes-televíziós szakma találkozója legyen.

A Magyar Mozgókép Fesztivál szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.

A Magyar Mozgókép Fesztiválon az év legjobb magyar játékfilmjeit, dokumentumfilmjeit, tévéfilmjeit, animációs és kisjátékfilmjeit láthatja a közönség, és több film premierjét is ott tartják majd. A fesztivál záróünnepségén, június 26-án kerül sor a Magyar Mozgókép Díjak átadására.

https://www.facebook.com/MagyarMozgokepFesztival

https://www.instagram.com/magyarmozgokepfesztival/

Ez is tetszeni fog...