Marcellus Mihály könyvbemutató

Marcellus Mihály új könyvének, Az idő tavának bemutatója pénteken

Bár az eseményről a cikkhez mellékelt plakáton sok minden megtalálható, nem árt kicsit kibontani a dolgokat.

Mészáros Mihály, az író, Michael Mansfieldként kezdett publikálni, legelőször misztikus thrillereket. Később beleszeretett a Római Birodalom történetébe, ezen belül is Pannónia sorsa foglalkoztatta leginkább. Felvette a Marcellus Mihály írói álnevet, s megszületett A veterán – Aquincum farkasa – Északi vihar hármas, melyből az első kettő a nyolc évfolyamos gimnáziumi kerettantervben ajánlott olvasmányként szerepel immár. Nemere István pedig utódjaként nevezte meg a szerzőt.

Úgy tűnik, most jött el az idő, hogy Marcellus-Mansfield ötvözze két alkotói személyiségét, s új regényt alkotott Az idő tava címmel. Az előzetes hírek szerint Tutanhamon fáraó az egyik főszereplő, és időutazásról is szó esik a könyvben.

Marcellus Mihály 2Aki ennél azért többet szeretne megtudni a történetről, azt a Mester és vendégei szeretettel várják október 17.-én, pénteki napon 16 órás kezdettel a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán! Az intézményt nehogy valaki a kispesti Wekerle telepen kezdje keresgélni, mert az a nyolcadik kerületben, az irodalmi szempontból oly jelentős Füvészkert közelében található, a Jázmin utca 10 szám alatt.

Marcellus Mihály azon tollnokok közé tartozik, akik nem csak az íróasztal mellett jeleskednek, hanem az élőbeszéd művészetét is hasonló minőségben hozzák. Előadói készsége, humora mindig magára vonja a hallgatóság figyelmét.

De ez nem minden: Az idő tava, és a Hystoricum kiadó többi kötete ezen a délutánon 50%-os kedvezménnyel találhat gazdára!

Ez is tetszeni fog...