Márciusi premierek az HBO GO-n – Corn&Soda

Márciusi premierek az HBO GO-n

Márciusban beindul az élet, új évadok (Mayans MC, Bezzegszülők, Város a hegyen) és vadonatúj sorozat (X generáció, 30 méteres hullám) is érkezik, illetve folytatódnak a február végén elindult (Superman és Lois, Fehér hó, Allen kontra Farrow…) új tartalmak is.

Forrás: Gamestar

HBO GO márciusi filmajánló

Sorozatpremierek

X generáció (Genera+ion) – A 16 részesre tervezett évad fele, 8 rész

* HBO GO premier: március 12. – a premier napján 3 epizód, majd hetente 2 epizód érkezik

* HBO GO link: https://hbogo.hu/

* Alkotók: Zelda Barnz és Daniel Barnz.

* Szereplők: Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell,
Haley Sanchez

* TV premier: tavasz

* Műfaj: coming of age, dramedy

* Leírás: A félórás részekből álló X generáció egyszerre sötét és játékos: gimnazistákról szól, akik újszerű (játékszereket is bevonó) szexuális kalandjaikkal próbára teszik annak a konzervatív közösségnek az életről, szerelemről és családról alkotott meggyőződéseit, amelyben élnek.

Mayans M.C. – 3. évad

* HBO GO premier: március 17. – a premier napján dupla epizóddal, magyar felirattal

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/mayans-mc/

* Műfaj: akció / krimi

* Szereplők: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger

* Leírás: A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. A 3. évadban EZ teljes értékű tagja lett a klubnak, annak minden előnyével és hátrányával.

Bezzegszülők (Breeders) – 2. évad

* HBO GO premier: március 23.

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/bezzegszulok/2-evad

* Műfaj: vígjáték

* Főszerepben: Martin Freeman, Jayda Eyles

* Leírás: A Bezzegszülők 2. évadában tovább követhetjük Paul és Ally vesszőfutását, ahogy próbálnak zsonglőrködni teljes munkaidős karrierjük, idősödő szüleik, jelzálogkölcsönük, kapcsolati problémáik, valamint kisgyermekeik, Luke és Ava nevelése között. Paul (Martin Freeman) gondoskodó apa, aki felfedezi, hogy nem egészen az az ember, akinek hitte magát. Társa, Ally (Daisy Haggard) hangstúdiót vezet, képes megnevettetni Pault, és mesét olvasni a gyerekeiknek, miközben gyakorlatilag alszik. Egy átlagos család gyakran tragikomikus és nagyon is emberi mindennapjaiba kaphatunk betekintést szórakoztató és kendőzetlen módon, így mélyen
megérthetjük azt a szinte minden szülő által tapasztalt paradoxont, hogy az anyák és apák imádott gyermekeiket néha legszívesebben eltennék láb alól.

Város a hegyen (City on a Hill) – 2. évad

* HBO GO premier: március 29., premier napján dupla epizóddal

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/varos-a-hegyen/2-evad

* Műfaj: akció / thriller / dráma

* Főszerepben: Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker, Mark O’Brien, Jill Hennessy

* Leírás: Az 1990-es évek elején tombol az erőszak Bostonban, míg a hatóságok a korrupció és a rasszizmus mocsarában vergődnek. Egy
afroamerikai kerületi ügyész háborút hirdet a bűnözők ellen. Valószerűtlen szövetségest talál a korrupt ügynökben. A 2. évadban a két korábbi szövetséges egymás ellen fordul.

30 méteres hullám (The 100 Foot Wave) – 6 részes dokusorozat

* HBO GO premier: március 30.

* HBO GO link: https://hbogo.hu/

* Műfaj: dokusorozat

* Rendező: Chris Smith

* Leírás: A hatrészes HBO Sports Documentary-sorozat bensőséges képet fest a szörfözés úttörőjének, Garrett McNamarának évtizedes odüsszeiájáról, amelynek során néhány társával próbálta megtalálni a szörfösök Everestjét, a legnagyobb hullámok lelőhelyét. McNamara máig világcsúcstartó egy közel 30 méteres hullám meglovaglásával, amire egy portugál kis halászfaluban, Nazaréban került sor. Vizsgálni kezdte, hogy a
Nazaré partjainál található víz alatti kanyonok hogyan hozzák létre az elképesztő méretű hullámokat, és a helyiekkel együtt segített abban, hogy a halászfalu a világ nagy hullámokra specializálódott szörfparadicsomává váljon. A sorozat rendezője a díjnyertes filmrendező, Chris Smith, a producerek pedig az Emmy- és Golden Globe-díjas Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller és Michael Bloom.

 

Folytatódik

Superman & Lois (2021)

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/superman-es-lois/

* TV premier: tavasz

* Műfaj: szuperhős, dráma, kaland

* Szereplők: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass, Alexander Garfin, Inde Navarrette

* Leírás: Miután éveken keresztül az emberiség kiirtására törekvő megalomániás gonosztevők, a Metropolisban pusztítást végző szörnyek és idegen betolakodók ellen küzdöttek, a világ leghíresebb szuperhőse, Acélember, más néven Clark Kent (Tyler Hoechlin) és a képregényekből ismert leghíresebb újságíró, Lois Lane (Elizabeth Tulloch) szembesülnek életük eddigi legnagyobb kihívásaival. Korunk társadalmában dolgozó szülőként próbálnak megfelelni az egymásnak sokszor ellentmondó szerepeknek, ám a fiúk nevelése közben azzal is foglalkozniuk kell, hogy Jonathan (Jordan Elsass) és Jordan (Alexander Garfin) felnőve örökölhetik-e apjuk kriptoni szuperképességeit.

Fehér hó (Snowfall) – 4. évad, az epizódok hetente érkeznek, magyar felirattal

 

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/feher-ho/4-evad

* TV premier: tavasz

* Műfaj: krimi, dráma, akció

* Szereplők: Damson Idris, Carter Hudson, Sergio Peris-Mencheta,
Marcus Henderson, Amin Joseph

* Leírás: Los Angeles, 1984 nyara. A kokain tűzvészként terjed Los Angeles South Central negyedében. A crack pusztítása alapjaiban változtatta meg a városrész életét, kultúráját. A rendőrséget felkészületlenül érte mindez, nehezen reagál a veszélyre. Míg a bűnüldöző szervek a járványt próbálják megfékezni, Teddy McDonald és a CIA azért dolgozik, hogy fekete ügyletekből fedezze a kommunizmus elleni háborút Közép-Amerikában. A sorozat több karakter történetét követi, akiknek élete keresztezi egymást.

Allen kontra Farrow (Allen v. Farrow, 2021) – 4 részes dokumentumfilm

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/allen-kontra-farrow

* TV premier: tavasz

* Műfaj: dokumentumfilm

* Rendező: Kirby Dick, Amy Ziering

* Leírás: Az Allen kontra Farrow a díjnyertes dokumentumfilmesek, Kirby Dick, Amy Ziering és a producer Amy Herdy négy részből álló sorozata, amely Hollywood egyik leghírhedtebb és legnagyobb nyilvánosságot kapott botrányának, Woody Allen állítólagos szexuális bántalmazásának a nyomába ered. Mia Farrow és Woody Allen egykor ünnepelt szerelmespárt alkottak a filmvásznon és a való életben is, ám közös életük és családjuk örökre szétszakadt, amikor problémáik felszínre kerültek és az állítólagos szexuális visszaélések nyilvánossá váltak. Mia Farrow az akkor hétéves lánya, Dylan molesztálásával vádolta meg Woody Allent, miután kiderült Farrow lányával, Soon-Yivel kibontakozó kapcsolata. A sorozat feltárja az ellentmondásos ügy részleteit, beleértve az indulatoktól fűtött gyermekelhelyezési pert is.

Axios – 4. évad

* HBO GO premier: február 7., az epizódok hetente érkeznek

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/axios/4-evad

* Műfaj: dokumentum, hírek

* Leírás: Az HBO és az Axios nevű új médiavállalat dokumentumfilm-sorozata egyedülálló összegzése a legfrissebb híreknek, exkluzív interjúknak és rövid riportoknak, amelyek segítenek a nézőnek eligazodni a világban, és abban, hogy jobban megértsék Amerikát és a világot átalakító nagy trendeket. Az Emmy-díjas rendező-producer Matthew O’Neill, valamint Perri Peltz megbízhatóan és hitelesen járja körül a politika, a gazdaság és a tudomány aktuális kérdéseit, mutatja be a jövő alakítóit.

 

John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (Last Week Tonight with John Oliver) – 8. évad

* HBO GO premier: február 18., azután az epizódok hetente érkeznek

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/john-oliver-show-az-elmult-het-hireirol/8-evad

* TV premier: február 19. HBO3

* Műfaj: talk show, hírek

* Leírás: A népszerű angol színész és komikus, John Oliver talkshow-ja az HBO-n. Ebben az elmúlt hét legérdekesebb politikai, gazdasági, társadalmi, kulturális stb. híreit kommentálja tabu nélkül a maga sajátos, keresetlen stílusában.

Spencer (All American) – 3. évad – az epizódok hetente érkeznek magyar felirattal

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/spencer/3-evad

* Műfaj: sport, dráma

* Szereplők: Daniel Ezra, Bre-Z, Greta Onieogou, Samantha Logan, Michael Evans Behling

* Leírás: Spencer James feltörekvő amerikai futball-játékos és a South Crenshaw középiskola eminens diákja. Comptonban él, de a Beverly Hills-i gimnázium edzője, Billy Baker leigazolná a helyi csapatába. Spencer édesanyja, Grace és legjobb barátja, Coop meggyőzi a fiút, hogy ezt a lehetőséget meg kell ragadnia. A lehetőség azonban kihívásokkal is jár: Spencernek két világban kell egyszerre helytállnia, a jól ismert környéken és a gazdag Beverly Hills-i miliőben, amely nagyszabású karrier ígéretével
kecsegtet. Spencer egy idő után azonban kénytelen beköltözni Billyhez és családjához, hogy megtarthassa a Beverlyhez való átigazolási engedélyét. A sorozat, amelyet az NFL-játékos Spencer Paysinger élete ihletett, az ambiciózus sportoló küzdelméről szól, ahogyan próbálja megteremteni felnőtt életét.

Batwoman – 2. évad – az epizódok hetente érkeznek magyar felirattal, a tv premier előreláthatólag később lesz

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/batwoman/2-evad

* Műfaj: akció, képregény adaptáció

* Szereplők: Lavicia Leslie, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson

* Leírás: míg az első évad végén eltűnt Kate Kane után kutatnak barátai és családja, az otthontalan Ryan Wilder (Lavica Leslie) találja meg a denevérruhát és átveszi Batwoman szerepét.

Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) – 3. évad – az epizódok hetente érkeznek magyar felirattal, a tv premier előreláthatólag később lesz

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/legacies-a-sotetseg-oroksege/3-evad

* Műfaj: dráma / fantasy / akció

* Szereplők: Danielle Rose Russell, Aria Shahghasemi, Kaylee Bryant, Jenny Boyd, Quincy Fouse

* Leírás: A Vámpírnaplók és a The Originals – A sötétség kora hőseinek magával ragadó öröksége folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége című sorozatban, amely a Salvatore iskolába járó természetfeletti lények következő generációjáról szól.

Az ifjú Sheldon (The Young Sheldon) – 4. évad

* HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/az-ifju-sheldon/4-evad

* Műfaj: sitcom

* Szereplők: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord

* Leírás: Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.

 

Kids tartalmak

Spongyabob kockanadrág (Spongebob Squarepant)- 8. évad

* HBO GO premier: márc. 1.

 

Birodalmi alakulat (Kingdom Force) – 14-26. rész

HBO GO premier: márc. 5.

 

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn – 3. évad

* HBO GO premier: márc. 5.

 

Medvetesók (We Bare Bears) – 3. évad

* HBO GO premier: márc. 6.

 

Lazy Town – 4. évad.

* HBO GO premier: márc. 12.

 

Szuper szárny (Top Wing) – 26 rész

* HBO GO premier: márc. 12.

 

Ben 10 – 2. Évad

* HBO GO premier: márc. 20.

 

Binky ügynök (Agent Binky: Pets of the Universe)

* HBO GO premier: márc. 26.

 

Gumball csodálatos világa (The Amazing World of Gumball) – 2. évad

* HBO GO premier: márc. 27.

Ez is tetszeni fog...