Maze Runner: The Scorch Trials trailer - Corn & Soda

Maze Runner: The Scorch Trials trailer

A hat karakterposzter után a 20th Century Fox kiadott egy új trailert is a szeptember 18-án mozikba kerülő The Maze Runner sequelhez, a Maze Runner: The Scorch Trials című könyvadaptációhoz.

A film Thomas (Dylan O’Brien) és az útvesztőből kiszabadult többi fiatal útját mutatja be. A The Maze Runner azzal ért véget, hogy megoldották a rejtélyt, és egy csapat katona kimenekítette őket a helyszínről, majd egy hálóterembe teszik őket, ahol étel és tiszta víz is van. Persze az igazi szörnyűségek csak most kezdődnek. A WICKED még távolról sem fejezte be a kísérleteket, most jön a második fázis. Nincsenek szabályok, nincs segítség, vagy megoldod, vagy meghalsz. A Scorch a világ legkiégettebb helye, és a WICKED most sem aprózza el a feladatokat – a változókat. És ez csak a kezdet.

A főszerepekben az első filmből visszatér majd Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Will Poulter és Giancarlo Esposito is.  A filmet 2D-ben, 3D-ben és IMAX-ben is vetíteni fogják szeptember 18-tól.

A trailer nagyon izgalmas, bár tele van olyan elemekkel, amikre a könyvből egyáltalán nem emlékszünk. O’Brien egyszerűen elképesztő ebben a szerepben, és akik nézik a Teen Wolf című MTV sorozatot, azok sokat láthattak már a fiatal színészből. A Scorch Trials egy nagyon látványos, nagyon erőszakos film lesz, és jó látni, hogy azért sokban ragaszkodtak a könyvhöz, és nem is finomítottak rajta, pont olyan, amilyennek lennie kell. A trailer mellé a korábban említett karakterposztereket is érdemes megnézni:

scorch1

scorch2

scorch3

scorch4

scorch5

scorch6

Ez is tetszeni fog...