Negyedik alkalommal nyitott ki a Bates Motel - Corn & Soda

Negyedik alkalommal nyitott ki a Bates Motel

bates

A héten indult a Bates Motel negyedik évada, és a nyitány alapján ismét egy elég feszült szezonra számíthatunk.

A történet gyakorlatilag onnan folytatódott ahol az előző évad véget ért. A több szálon futó cselekmények pedig már egyből össze is értek.

Emma műtétje elkezdődött, sőt még a részen belül sikeresen véget is ért. nem mintha ez bárkit izgatott volna, mert az Emma és Dylan szerelmi szál nem túl erős. Amivel viszont érdekessé tették, hogy behozták a történetbe, Emma anyját is, aki a Bates motelben szállt meg.

A másik szál természetesen magáé Normané, aki úgy tűnik végre kezelést is fog kapni, a jól észlelhető problémái miatt. Ez már csak azért is érdekes, mert a történet ugye egy modern köntöst kapott, ami azért volt problémás, hogy a modern világban, hogyan maradhat észrevétlen egy pszichopata sorozatgyilkos. Az írók a negyedik évadban láthatóan ezt a kérdést fogják feloldani.

Ezeken kívül, ahogyan azt a sorozattól már megszokhattuk, számíthatunk még egyéb konfliktusokra, és bonyodalmakra, de azok még nem lettek felvezetve. Ám ahogyan azt az évad előzeteseiből láthatjuk egyértelmű, hogy Norman és az anyjának a kapcsolata lesz az egyik olyan szál, amin az idei évadban tovább izgulhatunk. Ennél többet viszont sajnos nem lehet írni a sorozatról, anélkül, hogy nagyobb spoilerekbe ne fussatok bele.

Nézzétek meg az előzeteseket! Már azok is rendkívül sokat árulnak el.

Ez is tetszeni fog...