Néhány háttérinfó a pénteken kezdődő Deja vu fesztiválról - Corn & Soda

Néhány háttérinfó a pénteken kezdődő Deja vu fesztiválról

dejavu

9 retro-világsztár a 90-es évekből, 3 napon át, 3 színpadon. Az Újszegedi Partfürdőn hazai fesztiválon még sosem látott retro-felhozatal várja a nagyérdeműt, a grandiózus show keretein belül többek között Dr. Alban, a Rednex, Ice MC, a Fun Factory, a C-Block, a Brooklyn Bounce, a Three Drives és Corona is fellép.

Az idei, minden eddiginél változatosabb felhozatal minden eddiginél több, néhol vicces kívánságot szült a fellépők részéről. Corona, a Rythm of the Night és a Baby Baby c. slágerekkel világhírűvé vált brazil diszkó-díva például pisztácia fagyit kért a szervezőktől. Az énekesnőt élete első fellépését követően egy gombóc jeges finomsággal várták a rajongói, azóta minden egyes alkalommal (!) ragaszkodik a finomsághoz. A Deja Vu Fesztivál első napján a szegedi cukrász-kickboxer-valóságshow-hős Popeye fogja átadni a csemegét a sztárnak.

Dr. Alban hatalmas lelkesedéssel fogadta, hogy visszatérhet Szegedre, azonban kikötötte, a repülőgépén legalább 85 cm lábtér szükséges a kényelmes utazáshoz. A svéd világsztár menedzsmentje megsúgta, hogy nagy valószínűséggel centivel érkezik a járatra és szokásához híven le fogja mérni, hogy megvan-e a kért hely.

A fesztivál abszolút „jófeje” minden bizonnyal Ice MC lesz, aki kijelentette, hogy fellépését követően inkognitóban el szeretne vegyülni a tömegben és bulizni egy nagyot. A Brooklyn Bounce frontembere, Diablo szilveszterkor már járt Szegeden, sőt, a fellépést megelőzően váratlanul fogta magát és személyesen ment el hamburgert venni. Az idén csupán annyi kívánsága volt, hogy hozzunk neki és kollégáinak a szegedi hamburgerből – sőt, kijelentette, addig nem fog fellépni, amíg jól nem lakott vele. Igazi közönség kedvencnek ígérkezik a Greece 2000 megalkotója, Three Drives, aki a 45. születésnapját ünnepli a Deja Vu – n. Ő – bár csak vasárnap lép fel – már pénteken délelőtt megérkezik, elmondása szerint végig fogja bulizni a három napot, a végén pedig élete legütősebb szettjével zárja el azt.

Deja Vu Fesztivál – kérd el Magad otthonról!
2016. június 3-4-5., Újszegedi Partfürdő

Ez is tetszeni fog...