Netflixes Marvel hírek - egyenesen a CC-ról - Corn & Soda

Netflixes Marvel hírek – egyenesen a CC-ról

Már nagyban a San Diego-i Comic Con derekán járunk, így várható volt, hogy mostanra fürödni fogunk az új Marvel hírekben, arra azért mégse számítottam, hogy ennyi új teaserrel, trailerrel és hírrel tudok szolgálni a képregény univerzum Netflix részlegéről. 

Először a szeptemberben 30-án startoló Luke Cage, akinek címszereplőjét már megismerhettük a Jessica Jones sorozatból Mike Colter alakításában. A teaser nem árul el sokat a sztoriról, csupán annyit tudunk meg, hogy Cage is beáll a gonoszok ellen harcolók sorába, ő éppen Harlem utcáit védi a korrupció ellen.
Ebben a sorozatban a zene is fontos szerepet játszik, minden epizód egy Gang Star dal után kapta a nevét.
A panelon nem tudott részt venni a Clare Temple-t alakító Rosario Dawson, aki most éppen a Vasököl forgatásán van (erről picit lejjebb) viszont a Marveles Netflixen frissnek számító Simone Missick nyilatkozott karakteréről, a titokzatos Misty Knight-ról. A stáb többi tagja pedig Frank Whaley (Rafael Scarfe), Mahershala Ali (Cottonmouth), Theo Rossi (Shades), Alfre Woodard (Mariah Dillard).
Meglepetésként a Daredevil sorozatban a Megtorló (Punisher) szerepében lubickoló Jon Bernthal is beugrott egy percre (tulajdonképpen ő nyitotta meg a panelt), hogy bejelentsék, saját sorozatának forgatásáról sem feledkezett meg a Marvel Television, most kezdik el forgatni. Megköszönte a megtiszteltetést, hogy eljátszhatja Frank Castle-t, és el is indult “dolgozni”.
Ha már így szóba került a Marvel’s Daredevil,a sorozatot meghosszabbították egy harmadik évaddal, de ez szerintem nem is volt kérdéses.

Akkor térjünk is át a Marvel’s Iron Fist-re, amihez szintén kaptunk egy kis ízelítőt. Ez sem árul el sokat sem a hősről sem a történetről, de arra pont elég, hogy megnyugtassa a Vasököl rajongókat a sorozat startolásáig.
Danny Rand (a Trónok harcából ismert Finn Jones  alakítja) kung fu tudással felfegyverkezve érkezik vissza New Yorkba, hogy megtisztítsa a város utcáit és megfejtse múltját és családját beárnyékoló rejtelmeket.
Finn Jones mellett a sorozatban szerepel Jessica Henwick (Colleen Wing), David Wenham (Harold Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), valamint Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth).
Pontos dátumot még nem kaptunk, de most már biztos, hogy jövőre érkezik a sorozat.

A másik 2017-ben debütáló sorozat a Defenders lesz, ami a Marvel Television Bosszúállók csapata, Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage és Vasököl alkotja.
A nyolc részes crossovert csak ősszel kezdik forgatni, de már most biztos, hogy 2017-ben műsorra tűzik ezt is. Bár ezt senki sem mondta, de a teaser alapján úgy gondolom, hogy a Daredevilből ismert Hand lesz az ellenség, így sanszos, hogy nem csak a Megtorlót, de Elektrát (Elodie Yung) is újra látjuk majd ebben a sorozatban is, csakúgy, mint Stick (Scott Glenn) is beugrik majd egy-egy fejmosásra.

Ez is tetszeni fog...