Nézz be a kulisszák mögé: így készült az Amerikai bérgyilkos - Corn & Soda

Nézz be a kulisszák mögé: így készült az Amerikai bérgyilkos

Mitch Rapp (Dylan O’Brien)  életét egy pillanat leforgása alatt fordítják ki négy sarkából azok a terroristák akik egy tengerparti támadás során a szeme előtt gyilkolják meg a menyasszonyát. Rapp ekkor könyörtelen bosszút esküszik, életét ettől kezdve egy cél vezérli: megölje mindazokat akik ezt tették.
Az egykor sikeres sportólóra közben a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel. Mitch Rapp hirtelen a CIA különleges, terroristaellenes csoportjában találja magát, ahol teret haragjának.  Stan Hurley (Michael Keaton) veterán ügynök gondjaira bízzák, aki a kiképzés végére tökéletes és kíméletlen gyilkológéppé változtatja Rappet. A kezdeti, sikeres küldetések után azonban Rapp és Hurley olyan ellenséggel találja magát szembe, amely még talán náluk is könyörtelenebb és profibb.

Az alábbi videóban pedig azt mutatjuk meg, hogyan készült a Michael Cuesta rendezte akcióthriller, amelynek alapanyagául Vince Flynn népszerű és fordulatos bestseller-regénye szolgált.

A szeptember 14-én a magyar mozikba kerülő film szinkronos előzetesét pedig itt tekintheted meg!

 

 

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] A dobogóra ugyan nem fért fel, de legalább az elkészülésének költségeit sikerült kitermelnie az Amerikai bérgyilkosnak (American Assassin, 2017), amely két hete sokkal nagyobb reményekkel vágott neki az amerikai forgalmazásnak, ám végül nem csupán a nézők, hanem a kritikusok is eléggé lehúzták Mitch Rapp nem túl eredeti történetét. […]