Novellapályázat összegzés és tájékoztatás - Corn & Soda

Novellapályázat összegzés és tájékoztatás

A Mikor fellebben a függöny elnevezésű novellapályázatunk már jó ideje a végéhez ért, de nem véletlenül jelentkezünk csak most egy összegzéssel. Bővebb infókat kattintás után találtok.

Nem csinálunk nagy titkot abból, hogy miért tartott ennek a bejegyzésnek ilyen sokáig megszületnie. Az egyik oka, hogy a beérkezett érvényes pályaművekről a döntés több, mint egy hétig tartott. A másik, hogy eme cikkben most nem magát az eredményhirdetést találjátok, hanem magáról a pályázatunkról egy értékelést, mert az eredményhirdetés egy díjátadóval lesz egybekötve.

Ez az esemény június 10-én a Kalicka Bistróban délután 4 kor kezdődik majd.  Ekkor nem csupán kihirdetjük a dobogósokat, és átadjuk számukra jól megérdemelt díjaikat, de a Genéziusz Színház három színésze, Hajdú Róbert, Üllei Kovács Gizella Anna és Szebenyi Árpád még fel is fogja olvasni őket.

Visszatérve magára a pályázatra, azt hiszem kijelenthetjük, hogy az oldalt üzemeltető egyesület Corn & Sodán meghirdetett első novellapályázata igazán sikeres volt. Bár az összes pályaművet élvezettel olvastuk, hiszen mindegyik egy olyan munka volt, amibe szívetek lelketek beleadtátok, de mégis némelyik íráson látszott, hogy írójának van még hova fejlődnie, de tisztában vagyunk vele, hogy a kezdet sosem sikerül tökéletesen. Pont ezért azokat, akik majd a díjátadón nem díjazunk majd arra kérjük, hogy ne adják fel, és írjanak tovább, mert csak úgy  tudnak majd fejlődni, ha tovább folytatják az írást.

Az ünnepélyes díjátadó után a nyertesek nevét az oldalon is közzétesszük.

Szóval, még egyszer.

Díjátadó helyszín: 1077, Budapest, Rottenbiller u. 32. Kalicka Bistró

Időpont: Június 10. 16:00

Résztvevők: A C&S csapata, A Genéziusz színészei és reményeink szerint a lehető legtöbb kedves olvasónk

Ez is tetszeni fog...