Nyári filmes hírmorzsák - Corn & Soda

Nyári filmes hírmorzsák

Elkezdődött a nyári filmes uborkaszezon, egyre másra maradoznak el a valóban minőségi kasszasikerek, mi azonban folytatjuk hírmorzsáinkat, hogy ne maradjatok érdekességek nélkül.

Nem minden híresség vesztette el a józan eszét

Melissa McCarthy hiába a világ harmadik legjobban kereső színésznője: alaposan kilóg a tipikus celebek sorból, szerencsére végre pozitív értelemben. Ennek egyik oka lehet neveltetése; szüleivel egy farmon nőtt fel, ahol kétkezi munkával kereste a kenyerét. “Ha 18 éves koromban olyan sikeres lettem volna, mint aztán 30 évesen lettem, abba valószínűleg belebolondulok” – nyilatkozta a színésznő, aki sokkal sikeresebb, mint 30 évesen volt, hiszen sok stand up és tévésiker után 2011-ben a Koszorúslányok (Bridesmaids)hozta meg számára a nagy áttörést. “20 év kemény próbálkozás beépül a génjeidbe” – véli a színésznő, aki minden munkájából igyekszik a legjobbat kihozni, és szakmai alázata nem csökken a növekvő sikerei hatására sem, hiszen minden munkája lehet akár az utolsó is.

Forrás:Intercom

Hamarosan itthon is látható a Sicario 2

Az Oscar-díjas Benicio Del Toro a misztikus kolumbiai bérgyilkos szerepében, míg Josh Brolin a CIA elszánt ügynökeként újabb véres küldetésre indul a nagy sikerű Sicario folytatásában. A mexikói-amerikai határon játszódó cselekmény szerint a felbérelt zsoldos (Del Toro) és a kegyetlen módszereiről elhíresült ex-katona (Brolin) egy kíméletlen háborút készülnek kirobbantatni a rivális drogkartellek között.  A minden pillanatában feszült thriller forgatókönyvét az első részt is jegyző Taylor Sheridan jegyezte, a rendezői székbe pedig a Gomorra sorozat direktora, Stefano Sollima ült. Maga Denis Villeneuve, az első Sicario-film rendezője is elismerően nyilatkozott: “Zseniális. Le voltam nyűgözve.” Az 52 éves olasz rendező, Stefano Sollima korábbi filmjeiben is nagy hangsúlyt fektetett az erőszakos alvilág bemutatására. “Mindig is érdekeltek az anti-hősök, hogy mi a motivációjuk, mi az a határ, ami elválasztja a jót a rossztól. Taylor és Denis Villeneuve filmje lenyűgözött, és izgatottan vártam, hogy egy mélyebb szintre vigyem a történetet.” A forgatások mindegyik színészt erőteljesen megviselték, még Benicio Del Toro is nehezen bírta mikor összekötözött kezekkel és lábakkal, egy zacskóval a fején kellett kínok között vergődnie. Az egyik legdurvább forgatási élményem volt. A szám is be volt kötözve, így még kiabálni sem tudtam. Volt egy közös jelünk a stábbal, ha bepánikolnék. Szerencsére erre nem került sor. De nem csinálnám újra, az biztos! Hatásos lett, majd meglátják!” – nyilatkozta a színész. “Brutális és erőszakos? Igen. És nem félek ezt a közönségnek is megmutatni.”– tette hozzá a rendező. A film világpremierjét Mexikóvárosban tartották, ahol a közönség nagy ovációval fogadta az alkotókat. Hivatalos bejelentést még nem tett a stúdió a folytatással kapcsolatban,  de Erica Lee producer annyit már elárult, hogy a Taylor Sherdannak vannak ötletei a következő részre vonatkozóan, amiben lehet, hogy végre Emily Blunt is visszatér.

Forrás: Freeman Film

Ez is tetszeni fog...