Ötkert Absolut battle - Balett és hiphop egy színpadon - Corn & Soda

Ötkert Absolut battle – Balett és hiphop egy színpadon

Neves zsűri adja a nevét a június 10-én megrendezésre kerülő Ötkert Absolut Battle táncversenyhez: a 400 000 Ft összdíjazású verseny alkalmából hazánkba látogat Snu Dee, illetve a hazai szakma krémjével is találkozhatsz.

Nem kisebb név érkezik Németországból, mint Snu Dee, magyar részről pedig Barta Viki és Kurucz Sándor (Freelusion, Valami Amerika 3. koreográfus, X-factor) lesz jelen. A közönséget a szervezők egy decibelmérős szavazással vonják be. Itt a nyertes másodmagával a világhírű Red Bull BC One döntőjén vehet részt Amszterdamban.

Ha ez nem lenne elég, Apáti Bence balettművész csak erre az alkalomra egy különleges, táncstílusokon átnyúló produkcióval készül. A pár perces előadásban kiderül, hogy tudja elsajátítani a balett alapjait egy hiphop táncos, vagy épp mennyire barátkozik meg a hiphop sajátosságait egy balettművész.

Továbbá a kezdőkre is gondoltak: az Insta Battle versenyen a legjobb táncvideóval nevezők kerülnek kiválasztásra és díjazásra.

Ha szeretnéd látni a legjobb hazai tánc csapatokat – mint a Red One Crew, a csajokból álló Timeless Crew, a többszörös díjnyertes Art Kingdom Dance Community, a szegedi Xtreme, vagy épp az akrobatikus elemeket előnyben részesítő New Dance World -, akkor június 10-én az Ötkertben a helyed! Moderátorként DR BRS, DJ-ként pedig dj Dugo (Vinyl Warriorz) vár.

Az esemény támogatói a BP Shop és a Red Bull.

Ez is tetszeni fog...