Otthon a gyerekkel - Corn & Soda

Otthon a gyerekkel

A járvány okozta helyzetben komoly problémát jelent a legkisebbek energiáit lekötni.

Most minden megváltozik egy időre, és egy új, egy más életre kell berendezked-nünk. Ez az átállás pedig talán a gyerekek számára lesz a legnehezebb, még akkor is, ha most éppen örülnek, hogy nem kell naponta iskolába, oviba járniuk – áll a hálózat közleményében.

Az átállás senkinek nem egyszerű, különösen az olyan családoknak, ahol nem ritkán több óvódás-, iskoláskorú gyerek van.

Ebben próbálnak segíteni lehetőségeikhez mérten a Pagony bolthálózat és szerzői.

Dániel András, a kuflik író-rajzolója saját YouTube csatornát indított, ahol rendszeresen mesél.

Kép: Pagony – Agócs Írisz

Agócs Írisz, sokak kedvenc illusztrátora különleges fázisrajzolós rajztanfolyamot indított a Facebook-on, ahol a hozzászólások döntik el, hogy másnap mit tanuljanak rajzolni a gyerekek. Írisz megmutatja, hogyan lehet egy négyzetből mackót, egy virsliből pedig tacskót rajzolni pár lépésben.

Pásztohy Panka pedig egy külön mesét írt és osztott meg arról, hogyan és mit tegyünk most, a vírus terjedése idején. Olyan mesét, amely a gyerekek nyelvén beszél furcsa körülményeinkről.

Vadadi Adrienn, az ovisok kedvenc szerzője rendszeresen jelentkezik olyan ötletekkel, amelyek segítenek az ovis közösségi játékokat az otthonba is becsempészni.

Kép: Pagony – Szentendrei Judit

A hálózat legújabb szerzője, Szentendrei Judit minden nap új mesével jelentkezik, melyek frissen megjelent könyvéből, a Mézes cukrászda mesevilágában játszódnak.

A boltok nyitvatartása és üzemelése

Mindeközben a Pagony boltjai is alkalmazkodnak az új helyzethez. Változnak a nyitvatartások és a szállítási feltételek boltjainkban, de minden esetben igyekeztünk figyelembe venni vásárlóink igényeit.

A hálózat négy budapesti boltja (Pozsonyi Pagony, Bartók Pagony, Zuglói Pagony, Óbudai Pagony), valamint a Győri Pagony és a Debreceni Pagony március 17-től, csak 15:00-ig tart nyitva gyógyszertári ügyeletben.

Ez azt jelenti, hogy a boltokba nem lehet belépni, de ha valaki előre jelzi telefonon vagy üzenetben, hogy mit szeretne vagy eljön a bolthoz, az eladók összeszedik és odaadják a rendelt csomagot. A bejáratnál, bankkártyával lehet kifizetni a termékeket.

A Pécsi Pagony, a Soproni Pagony és a Kecskeméti Pagony 03.17-től zárva tart, azonban a saját városaikban az egyes boltok munkatársai házhoz szállítást vállalnak.

A Fehérvári Pagony a budapesti boltokhoz hasonlóan 15:00-ig tart nyitva, és 7000 Ft felett házhoz szállítást is vállal a város területén.

Sőt, boltok online teljes üzemben működnek. Üzenetben, chat-en, telefonon elérhetők.

Ez is tetszeni fog...