Pagony Kalandséta - új játékos, szabadtéri program a Pagony Kiadótól - Corn & Soda

Pagony Kalandséta – új játékos, szabadtéri program a Pagony Kiadótól

A  Pagony Kiadó városi kalandsétákat indít Budapesten, amelyeken az egész család kikapcsolódhat, szórakozhat, emellett a jelenlegi járványügyi előírásoknak is megfelelnek, és biztonságosak az összes résztvevő számára.

forrás: Pagony Kiadó

A Pagony új kezdeményezése népszerű mesékre épülő játékos, nyomozós feladványokból álló városi séta, amelynek során a résztvevők Budapest különböző városrészeiben kalandozhatnak, sok-sok olyan apró részletet felfedezve, ami egy sietős hétköznapon biztosan nem tűnne fel. A kalandséták a Pagony boltjaiból indulnak, ahol a résztvevők megkapják a küldetést, amit végre kell hajtaniuk. Elsőként Berg Judit és Kertész Erzsi közös regényére, A négy madár titkára, valamint Dániel András kufli-meséire épülő kirándulások indulnak el a Pozsonyi út és a Szent Gellért tér közelében.

A résztvevők a kalandsétához kapott felszerelés mellé egy izgalmas várostörténeti ismeretterjesztő füzetet is kapnak, sőt a Pagony pedig minden szükséges kelléket fertőtlenítve biztosít.

A csapatok önállóan mozognak, így nem kell alkalmazkodniuk senkihez, a nyomozásban pedig a család minden tagja részt tud venni. Annak érdekében, hogy minden résztvevő számára teljes legyen az élmény, a csoportok létszáma 2-8 fős lehet.

A játék során sok-sok új információval, várostörténeti érdekességgel is gazdagodnak a gyerekek, sőt a feladatok részét képezi a formák felismerése, a logikus gondolkodás, az alapos megfigyelés is, így aztán észrevétlenül fejleszti a gyerekek legkülönfélébb készségeit is.

Bővebben: itt

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...