Páros belépőket sorsolunk a háborús filmek klasszikusának díszbemutatójára - Corn & Soda

Páros belépőket sorsolunk a háborús filmek klasszikusának díszbemutatójára

forrás: sajtóanyag

2018. december 18-án egy újabb népszerű alkotás kerül egy egyszeri vetítés erejéig ismét moziba. A normandiai partraszállást követően játszódó, 1970-ben bemutatott Kelly hősei a háborús mozik egyik legismertebb klasszikusa, melynek egyik különlegessége a sokszínűsége, hiszen drámai jelenetei mellett vígjátéki elemeket is tartalmaz. Főszereplői közt olyan nagyszerű színészeket találhatunk, mint Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland. Brian G. Hutton direktora forgatáskor már rutinosnak számított a háborús filmek műfajában, hiszen két évvel korábban rendezett egy másik kultikussá vált művet, a szintén Eastwooddal (valamint Richard Burtonnel) a főszerepben készült Kémek a sasfészekbent.

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz: 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Így Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül…

A 2018.december 18-án, 19:00-kor a Pólus Moziban megrendezésre kerülő díszbemutatóra 3db páros belépőt sorsolunk ki. Hogy tiéd legyen az egyik a három közül, nem kell mást tenned, mint ezen bejegyzés Facebook posztja alá kommentelni a helyes megfejtést az alábbi kérdésre:


A film egyik fontos szerepét játszó Telly Savalas itthon egy nyomozós sorozatban volt népszerű. Mi a címe ennek a sorozatnak?


A játék egyéb részletei:

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2018 december 13-tól 2018 december 16 18:00-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő bejegyzés alatti hozzászólásban történő válasz/név beküldése. A nyereményjátékban történő részvétellel a jelentkező automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a Corn and Soda Magazin adatkezelési nyilatkozatát. Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatja el!
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 3 db páros belépőt sorsol ki a film vetítésére. (Pólus mozi, december 18, 19:00).
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2018. 12. 16. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon belépőt nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező összhangban az adatkezelési tájékoztatóval, illetve a hatályos jogszabályokkal összhangban az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...