Péter Kata már csak novemberben játszik a Love Love Love-ban - Corn & Soda

Péter Kata már csak novemberben játszik a Love Love Love-ban

2017. novemberében látható utoljára Péter Kata a Belvárosi Színházban a Love Love Love című előadás főszerepében. A színésznő anyai örömök elé néz, ezért a szerepét Pálmai Anna veszi át decembertől.

Péter Kata
forrás: sajtóanyag

Szabadság, zene, Beatles és világraszóló, nagy tervek. Két fiatalember vagány, gátlásokat nem ismerő egymásra találása, amikor még minden lehetséges. Aztán eltelik tizenöt év, és kiderül, hogy a dolgok mégsem ilyen egyszerűek. És eltelik még huszonöt, és szinte magunkra sem ismerünk. Ezek tényleg mi voltunk? A mi gyerekeink is ezt élték át mellettünk? Ugye nem? Ugye mi jobban csináltuk. Mike Bartlett több generációt is érintő kérdéseket feszegető színdarabja London után most Budapesten is látható. Szellemesen és meghökkentő őszinteséggel beszél szülői felelősségről, gyermeki önállóságról, nem utolsó sorban hatalmas jutalomjáték a színészeknek, akik évtizedeket öregszenek, tizenkilenc évestől a hatvanas éveikig.

Péter Kata alakításáról a következőket írtuk a darabról szóló kritikánkban:

A színészi munka remek, mégis talán a legkiemelkedőbb Péter Kata alakítása, akinek személyisége szinte vibrál a színpadon, olyan erőteljes és karizmatikus.

Pálmai Anna
forrás: sajtóanyag

Aki még nem látta, még ebben a hónapban megnézheti a nagyszerű színésznő alakítását a darabban, decembertől pedig Pálmai Anna veszi át a szerepet.

Előadás időpontok: 2017. november 10., 25., december 3., 28.

Forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...