Plakát buli a BÚÉK-kal Nánási Pálnál - Corn & Soda

Plakát buli a BÚÉK-kal Nánási Pálnál

December hatodikán kerül a mozikba Goda Krisztina legújabb rendezése, a BÚÉK című film, amelynek forgatása ugyan már három hónapja véget ért, de az alkotógárda most újra összegyűlt, hogy elkészítse a film plakátját. A Nánási Pállal folyó fotózás legfontosabb feladata az volt, hogy a hét főszereplő egyetlen szelfibe „zsúfolódva” megmutassa nekünk azt a kapcsolati hálót, amelyben a három nő és a négy férfi – régi jó barátok, szeretők, szerelmek – bonyolult viszonyrendszere kirajzolódik.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet.  Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak, írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, amíg le nem bukik az ember.

Plakátfotózás

Az idei szilveszter nagy vígjátékának történetét olvasva, és a fotókat elnézve nem véletlenül van déjà-vu érzésünk, hiszen a tavalyi évben nagy sikerrel bemutatott Teljesen idegenek című olasz film magyar adaptációjáról van szó, ahol még a berendezésben is teljesen visszaköszön az eredeti alkotás.

Az erkély pontos mása a Teljesen idegenek című filmből

Plakátfotózása a napokban volt az egyik legmenőbb magyar fotós, Nánási Pál stúdiójában. És ha már BÚÉK a film címe, akkor igazi szilveszteri buli hangulatban folyt a munka. A hét színész és a producerek fodrászok és sminkesek segítségével hozták vissza a filmbeli megjelenést.

A forgatáson

Hevér GáborLengyel Tamás (Mi kis falunk, 2017, Válótársak, 2015), Bata Éva (Testről  és Lélekről, 2017, Mi kis falunk, 2017) a Vígszínházból, Törőcsik Franciska (Budapest Noir, 2017, Aurora Borealis, 2017) Elek Ferenc (Munkaügyek, 2012) a Katonából, Szávai Viktória (Csak színház más semmi, 2016) a Radnóti Színházból, és Mészáros Béla a film egyik producere, Geszti Péter instrukciói alapján vette fel azt a pózt, amit hamarosan viszontláthatunk a plakátokon.

A jó hangulatú közös munka eredménye számos kiváló fotó, amelyek méltók a decemberben érkező igazán szellemes, váratlan fordulatokkal teli vígjátékhoz. Reméljük, perfetto lesz.

 

Ez is tetszeni fog...