Radiorama – Új epizóddal tért vissza a Futurama - Corn & Soda

Radiorama – Új epizóddal tért vissza a Futurama

Futurama

Forrás: Wikipedia

A TinyCo, FoxNext Games és Matt Groening végre rájöttek, hogy nem jó a világ Futurama nélkül, ezért összedobtak egy dupla podcastet, amit Matt Groening, David X. Cohen és a Futurama írói álmodtak meg. Az új Radiorama epizódban az eredeti gárda szerepel, a cikkben pedig mind a 42 percet meghallgathatod!

Persze a podcast a Futurama: Worlds of Tomorrow nevű játékot hivatott reklámozni, amit a rajongók annyira nem szerettek, mert sokat kellene fizetni ahhoz, hogy pörögjön a dolog, de ettől függetlenül mindenki nagyon élvezni fogja az új dupla epizódot, akinek hiányzott a kedvenc sorozata. A podcast összehozza a Planet Express legénységét, hallhatjuk Fryt, Bendert, Leelát, Professor Farnsworht-öt, Zoidberget, Amyt és Hermest is. Persze Borax Kidről és Calculonról se feledkezzünk meg, az új rész köréjük épül. A sztori szerint a közkedvelt szappanopera, az All My Circuits visszatér a képernyőkre, és Bender elhatározza, hogy ő bizony szerepelni fog az új epizódban. A bonyodalom ott kezdődik, amikor a csapatnak el kell mennie a Junkleon 7-re, mert csak ott dobhatják ki Fry szobrát (hallgasd meg, nagyon vicces), ahol összetalálkoznak Klaxxonnal, a gonosz hanghullámszörnnyel, aki 21. századi, sosem hallott podcastekből kelt életre. És persze fenyegeti a világ népét. Igen, jól gondolod, a Planet Express feladata megmenteni a földet!

Az epizód azután született, hogy a Futurama csapata újra összedugta a fejét, mert eredeti tartalmat kellett gyártaniuk a Futurama: Worlds of Tomorrow játékhoz. Annyira pozitív élmény volt az együttműködés és a rajongók is annyira örültek, hogy a Jam City és TinyCo Matt Groening és az írók segítségével újra életre akarta kelteni a közkedvelt sorozatot. Mivel  sajnos az animáció drága mulatság, egy podcast lett a vége, de mindenképp megérte. Mi végighallgattuk mind a 42 percet és bátran kijelenthetjük, hogy a Futuramát méltatlanul hamar kaszálták el. Egy olyan kreatív csapat hozta létre, akik tollában még rengeteg új epizód lakozik, és kár volt beléjük fojtani a szót. És képet.

 

 

Ez is tetszeni fog...