Rettegés Hete és Holtak Éjszakája a Gozsduban - Corn & Soda

Rettegés Hete és Holtak Éjszakája a Gozsduban

VÉRFAGYASZTÓ RETTEGÉST ÍGÉR IDÉN HALLOWEENRA A BUDAPESTI GOZSDU UDVAR. OKTÓBER 30. ÉS NOVEMBER 5. KÖZÖTT A SÍRI HANGULAT GARANTÁLT: GYÁSZZENE, KOPORSÓ, IJESZTŐ DENEVÉREK ÉS BESZÉLŐ ÉLŐHALOTTAK TARTJÁK RÉMÜLETBEN A VENDÉGEKET. A LEGBÁTRABBAK A KOPORSÓBÓL KÜLDHETNEK FÖLDÖNTÚLI ÜZENETET. OKTÓBER 31-ÉN, A HOLTAK ÉJSZAKÁJÁN AZ UDVAR SÖTÉT ZOMBI LABIRINTUSSÁ VÁLTOZIK, AHOL SZÓRAKOZÁS A RETTEGÉS.

Idén októberben az eddigi legfélelmetesebb halloweenpartira hív a budapesti Gozsdu Udvar. Október 30-tól november 5-ig tartó eseménysorozat különleges halloweeni élményeket tartogat a szórakozni vágyók számára. Egy héten át New Yorkból érkező vérszomjas, mozgó és beszélő, embernagyságú élőhalottak ijesztgetik az udvarba belépőket, félelmetes denevérek repkednek (díszítésként) a Gozsduban, míg a legbátrabbak ijesztő hegedűszó kíséretében akár koporsó szelfit is készíthetnek a C udvarban. Október 31-én, halloween éjszakáján a vérfagyasztó rettegésé a főszerep: az est leszálltával egészen éjfélig élőholtak ijeszthetnek rá az arra járókra!

A Gozsdu Udvarban a halloweeni hangulat egy hete alatt, az éttermek, bárok, kávézók is különleges díszekkel, félelmetes fényekkel és meglepetésekkel készülnek.

A különleges halloweeni hangulat garantált, a kérdés:
„ELÉG BÁTOR VAGY, HOGY ÁTSÉTÁLJ A GOZSDUUDVARON?”

A rendezvény nyilvános és ingyenes!

RETTEGÉS HETE FACEBOOK ESEMÉNYE ide kattintva elérhető.
HOLTAK ÉJSZAKÁJA FACEBOOK ESEMÉNY, pedig itt érhető el.

Ez is tetszeni fog...