Slam&vers- Bánóczi Bea és Izsó Zita estje - Corn & Soda

Slam&vers- Bánóczi Bea és Izsó Zita estje

Slam&vers címmel tart előadói estet holnap Bánóczi Bea slammer és Izsó Zita költő a Bartók úti Óvóhely “kultúrbunkerben”. A zenét Hoppál Mihály Basspoetry szolgáltatja.

forrás: sajtóanyag

Az eseményen a kapcsolódó témák, képek és egyéb motívumok kötik össze az elhangzó szövegeket, amik így sajátos párbeszédbe lépnek. Ezen az esten a slam és a versek nem csak jól megférnek együtt, hanem egymásból és egymásra építkeznek. A párbeszéd ritmusát a zene adja meg, ami tovább erősíti a szövegek atmoszféráját.

Bánóczi Bea 1994-ben született Miskolcon, a gimi elvégzése óta Pesten él. Az ELTE pszichológia szakán végzett, 2017 óta dolgozik gyermekpszichológusként, és jelenleg gyermekklinikai szakpszichológusnak tanul. Kiskora óta érdekli az irodalom és a versek, az elmúlt években több folyóiratban publikált. 2015 nyarán kezdett el slammelni, ez azóta a legfontosabb hobbijává nőtte ki magát.

Izsó Zita 1986-ban született Budapesten. Költő, műfordító. Legutóbbi verseskötete 2018 őszén jelent meg Éjszakai földet érés címmel a Scolar Kiadó gondozásában. A FISZ-Kalligram Horizontok Világirodalmi Sorozat, az Üveghegy gyerekirodalmi oldal és a Pannon Tükör folyóirat egyik szerkesztője.

A belépő 1000 Ft, mellyel a jegyek megvásárlói a fellépőket és az Óvóhely kultúrbunkert támogatják.

Időpont: 2019. október 16., 18 óra

Helyszín: Óvóhely (1117 Budapest, Bartók Béla út 60.)

Jegyvásárlás: online vagy a helyszínen

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...