Sorozat készül Winters regényeiből! - Corn & Soda

Sorozat készül Winters regényeiből!

Illusztráció Forrás: Agave Könyvek

Illusztráció
Forrás: Agave Könyvek

A héten jelenik meg Ben H. Winters Az utolsó nyomozó-trilógiájának a befejező kötete Az igazság határán címmel, és nagy örömmel számolhatunk be róla, hogy a könyvekből televíziós sorozat fog készülni. A Deadline adta hírül, hogy nagy verseny után az NBC vette meg Az utolsó nyomozó-trilógia jogait, és a Preachert is jegyző Neal Moritz lesz a producer.

Forrás: Agave Könyvek

Forrás: Agave Könyvek

Ben H. Winters trilógiájában egy pusztító aszteroida tart a Föld felé. A regények a becsapódás előtti fél évet dolgozzák fel Hank Palace, egy fiatal nyomozó szemszögéből, aki a világvége előtt sem adja fel a hivatását, és különböző gyilkossági ügyeket old meg, miközben fontos morális kérdésekre keres választ. Ennek a plusz dimenziónak köszönhetően arattak a könyvek viharos kritikai sikert az elmúlt években.

Ben H. Winters Forrás: Agave Könyvek

Ben H. Winters
Forrás: Agave Könyvek

Emellett a Legendary leopciózta Winters idei regényét, a New York Times Bestseller Underground Airlinest is, aminek a Fargo című sorozat mögött álló Warren Littlefield lesz a producere. A regény Magyarországon a tervek szerint jövőre fog megjelenni az Agave Kiadó gondozásában.

Ez is tetszeni fog...