Sorozathírek, Archer, Banshee, Constantine, Gotham

Sorozathírek – Archer, Banshee, Constantine, Gotham

Sorozathírek ABC rendben

Az Archer a 2015 januárjában visszatérő 6. évadában újra a kémkedéshez fordul. Ennek pedig mi nagyon örülünk. Az egy perces zenés sneak peek videó viszont sajnos az országunkból nem érhető el. Halkan jegyzem meg (free-proxyserver.com, rákkattint a videó fejlécére, új fülön megnyit, majd a címsorból kimásolja a címet a megadott oldalra. Screw the censorship! :))

A főoldalon látható kép a Banshee harmadik évadát promózza, ami szintén januárban lesz majd látható. Messze van, de eddig igen ígéretes évkezdésünk lesz.

A Constantine című filmből sorozattá avanzsált alkotás pedig úgy tűnik, haldoklik. Olyan alacsony nézettsége van a sorozatnak, hogy egy padlószőnyeg megmászása egyenlő lenne neki egy Himalája túrával.

Végül, de nem utolsó sorban a Gotham-mel kapcsolatban sokkal jobb hírek vannak. Nem csak, hogy nőtt a nézettsége, de még új gonoszokkal is találkozhatunk benne. Ez 100%, ugyanis a sorozat készítői mondják ezt. Tervbe van véve, hogy a fiatal Mr Freeze, és Scarecrow is képernyőre kerül. Az gondolom megvolt már, hogy Joker is benne lesz a sorozatban. Scarecrow-t egyébként egy gyerek fogja játszani, és picit más lesz a története, mint amit a Nolan-féle Batman filmben láthattunk. Azt hiszem, lesz majd megint zúgolódás.

Ez is tetszeni fog...